Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[Małopolska] Widziany, widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sokol - 16:45 na al. jana pawla II :cool1:

• Odpowiedzi 4.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

na bojki dziś widziałem a4 podobna do Pabla ale to nie jego bo inne lampy z tyłu :mysli:

wczoraj na wieliciej w strone wieliczki B6 combi czarna bez znaczków z tyłu na ramkach klubowych gość dał po awaryjnych ale nie kojarze go :mysli:

Boseron ja Cię już nie widziałem wieki :naughty:[br]Dopisany: 23 Październik 2009, 00:51_________________________________________________A ja wczoraj byłem pewny że widziałem rexa w czarnym forku a tu jakiś dziadek za kierą, okolice makro :decayed:

Opublikowano

A ja wczoraj byłem pewny że widziałem rexa w czarnym forku a tu jakiś dziadek za kierą, okolice makro

Cóż, od prawie tygodnia się nie goliłem, więc na 100% wykluczyć nie mogę :decayed:

Opublikowano

A ja wczoraj byłem pewny że widziałem rexa w czarnym forku a tu jakiś dziadek za kierą, okolice makro

Cóż, od prawie tygodnia się nie goliłem, więc na 100% wykluczyć nie mogę :decayed:

Dobra rex ale w okularach nie jeździsz :?: :mysli: :mysli: :mysli::decayed::polew:

Opublikowano

w okularach nie.. jezdzi w goglach :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Dobra rex ale w okularach nie jeździsz

Czasem się zdarzy soczewki ściągnąć, a wtedy muszę założyć bryle, bo swój pysk z d*pą myle :decayed:

Opublikowano

w okularach nie.. jezdzi w goglach :polew: :polew: :polew: :polew:

Eeee ale to były chyba czwórki jak nie większe :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 23 Październik 2009, 01:05_________________________________________________

Dobra rex ale w okularach nie jeździsz

Czasem się zdarzy soczewki ściągnąć, a wtedy muszę założyć bryle, bo swój pysk z d*pą myle :decayed:

:polew:

Opublikowano

no google by sie przydały bo poobno gruba zima idzie :polew:

:good::polew:

Opublikowano

Boseron - mateczny :cool1:

z wzajemnością spotkały sie dwa Kozaki i dwie Dagmary :wink4:

Opublikowano

Boseron - mateczny :cool1:

z wzajemnością spotkały sie dwa Kozaki i dwie Dagmary :wink4:

:polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Sobota ok. 17 srebrny avant B6 na Lublańskiej. Który to ??? Pomykał dość ostro :kox:. Jechałem pumą z kolegą.

Opublikowano

Czarne B7 na ramkach klubowych pod WSZiB na armii krajowej kto to?

Opublikowano

opolska zieluch około 12 w południe nie patrzy na boki :cool1:[br]Dopisany: 26 Październik 2009, 21:42_________________________________________________około 15-tej b5 sedan na ramkach klubowych granatowa na ciepłowniczej koło łęgu obwieszona z przodu ledami niebieskimi jak choinka :thumbdown: nie znam

Opublikowano

opolska zieluch około 12 w południe nie patrzy na boki :cool1:[br]Dopisany: 26 Październik 2009, 21:42_________________________________________________około 15-tej b5 sedan na ramkach klubowych granatowa na ciepłowniczej koło łęgu obwieszona z przodu ledami niebieskimi jak choinka :thumbdown: nie znam

ŚWIĘTA IDĄ
Opublikowano

Jarko na Dekerta :wink4:

BTW - jak poszło ??

:good::wink4:

Opublikowano

ŚWIĘTA IDĄ

:polew:

Opublikowano

czarny sedan (KDA??) galeria krakowska, dostalem kalendarz za szybe "JOŁ :) " korektorem :hi:

czyj to ?