Gość Trzeniu Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 jechałem już po ale wszystko było posprzątane a co do Alfy 159 to mimo 210ps to syf jakich mało , do tego jeszcze na warszawskich blachach [br]Dopisany: 21 Październik 2008, 13:32_________________________________________________Sokol i Trueogre dzisiaj w www.specauto.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 j.w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimskrk Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Wąski ok godz. 17 rondo Czyżyńskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Wąski ok godz. 17 rondo Czyżyńskie Do kolegów się nie przyznaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 aha. makoz w poniedziałek na Reymonta :polew: :polew: 17:40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimskrk Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Chyba ale moge sie mylić sokolnh 7:50 al.pokoju okolice PLAZY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 22 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Chyba ale moge sie mylić sokolnh 7:50 al.pokoju okolice PLAZY jechałem tam dzisiaj o tej godzinie także mozliwe ze to ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Kamil dzisiaj pod dostawczym autem "siódemki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 22 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Kamil dzisiaj pod dostawczym autem "siódemki" zrobiłem mu tak jak prosiłes z hamulcami :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Kamil dzisiaj pod dostawczym autem "siódemki" zrobiłem mu tak jak prosiłes z hamulcami :gwizdanie: :oklaski: :oklaski: :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo83 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 sokolnh dziś godzina 9:45 Furka stała przy sklepie z częściami samochodowymi (przecznica od dworcowej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 sokolnh dziś godzina 9:45 Furka stała przy sklepie z częściami samochodowymi (przecznica od dworcowej) czyli u Wąskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 sokolnh dziś godzina 9:45 Furka stała przy sklepie z częściami samochodowymi (przecznica od dworcowej) czyli u Wąskiego No właśnie Nie konkurencja :gwizdanie: albo pomyłka bo jezdzi taka po MOJEJ ulicy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo83 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 stał taki sam avancik :> a po TWOJEJ ulicy jeżdzę codziennie ja A Wąskiego furacza też widze non stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 stał taki sam avancik :> a po TWOJEJ ulicy jeżdzę codziennie ja A Wąskiego furacza też widze non stop A ja nie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo83 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 stał taki sam avancik :> a po TWOJEJ ulicy jeżdzę codziennie ja A Wąskiego furacza też widze non stop A ja nie :gwizdanie: ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 24 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 sokolnh dziś godzina 9:45 Furka stała przy sklepie z częściami samochodowymi (przecznica od dworcowej) nie bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Widzę że nie tylko Wąski nicki myli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 12:30 Ozi na Matecznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Podsi na wiadukcie koło Stella ok 23:45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi