gruszka Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Wąski dziś na Wielickiej ok 15:30 Takkkkkk a nie?
zlota1977 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 dzisiaj pod carffurem na Zakopiance granatowa B5 sedan KR XXXAP trąbiłam, świeciłam długimi i nic
siemian Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 dzisiaj pod carffurem na Zakopiance granatowa B5 sedan KR XXXAP trąbiłam, świeciłam długimi i nic może odbijałaś się w lustrze
zlota1977 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 dzisiaj pod carffurem na Zakopiance granatowa B5 sedan KR XXXAP trąbiłam, świeciłam długimi i nic może odbijałaś się w lustrze siemian ja pierd...!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wytrzymam z Tobą :bicz3:
siemian Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 dzisiaj pod carffurem na Zakopiance granatowa B5 sedan KR XXXAP trąbiłam, świeciłam długimi i nic może odbijałaś się w lustrze siemian ja pierd...!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wytrzymam z Tobą :bicz3: chciałabyś... :polew:
zlota1977 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 dzisiaj pod carffurem na Zakopiance granatowa B5 sedan KR XXXAP trąbiłam, świeciłam długimi i nic może odbijałaś się w lustrze siemian ja pierd...!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wytrzymam z Tobą :bicz3: chciałabyś... :polew: zapomniałeś dodać LUBISZ TO S....
Tytus Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Wczoraj koło 12 na parkingu pod M1, czarny sedan B8, KR xxxx, klubowe rameczki
siemian Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 dzisiaj pod carffurem na Zakopiance granatowa B5 sedan KR XXXAP trąbiłam, świeciłam długimi i nic może odbijałaś się w lustrze siemian ja pierd...!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wytrzymam z Tobą :bicz3: chciałabyś... :polew: zapomniałeś dodać LUBISZ TO S.... :polew: :polew:
tomasz_gti Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 dzis o 16 na głowackiego w Brzesku widziany grzesiek88
grzesiek88 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 dzis o 16 na głowackiego w Brzesku widziany grzesiek88 ja cie niewidziałem
esoxlucius Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Wczoraj ok 17.20 parking pod galerią Tarnovia srebrne B5 2,8Q z naklejką klubową ta tylnej klapie
Wąski Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Czarny sedan B8 rano na wielickiej o 8.10 kierownik zamyślony
PABLO Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Dzisiaj 15:33 ykk na Jana Pawła przed rondem czyżyńskim
piku Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 dzis kolo 11.30 b6 avant granatowa xenon tablice KR....NT na limanowskiego , na ramkach klubowych. kto to ? To musiałem być ja i mój nowy nabytek. Tablice jeszcze ciepłe A4-ka xenony i ramki klubowe zawdzięcza jeszcze swojemu poprzedniemu właścicielowi, klubowiczowi Wielki szacun za Jego wszystkie dotychczasowe mody, które zadecydowały o wyborze przeze mnie właśnie tej Jeśli ktoś jest ciekawy to tego dnia o świcie jej poprzednie tablice kończyły się jeszcze na .....HE Pozdrawiam klubowiczów, a szczególnie jej poprzedniego właściciela i Ciebie Me.how
boseron Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 dzis kolo 11.30 b6 avant granatowa xenon tablice KR....NT na limanowskiego , na ramkach klubowych. kto to ? To musiałem być ja i mój nowy nabytek. Tablice jeszcze ciepłe A4-ka xenony i ramki klubowe zawdzięcza jeszcze swojemu poprzedniemu właścicielowi, klubowiczowi Wielki szacun za Jego wszystkie dotychczasowe mody, które zadecydowały o wyborze przeze mnie właśnie tej Jeśli ktoś jest ciekawy to tego dnia o świcie jej poprzednie tablice kończyły się jeszcze na .....HE Pozdrawiam klubowiczów, a szczególnie jej poprzedniego właściciela i Ciebie Me.how czyli widze że moje poprzednie autko Ci służy troche za nim tęsknie a zwłaszcza za tymi fotelami
Wąski Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Dzisiaj 15:33 ykk na Jana Pawła przed rondem czyżyńskim też Go widziałem
BrunoNH Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 B5 czarne rano 7.50 koło Tandety z kogutem na dachu i porzucone B5 KNSAS na skrzyżowaniu Stoczniowców pod Olimpem Przed Toba nic sie nie ukryje... Mialem mala przygode z pompa paliwowa, odmowila wspolpracy I nie porzucone tylko zaparkowane na kilka godzin.... Moglem chociaz blachy zdjac bo wstyd... :gwizdanie: Na dzien dzisiejszy jest OK tylko jeszcze regulacja pompy mnie czeka bo jakas mulasta sie zrobila po naprawie pompki.... ;( I w koncu wyjasnil sie problem z ABS-em, chodzilo o to ze z przodu fela 16" a z tylu 15" i nieprawidlowo zliczala zeby [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 13:20_________________________________________________ wczoraj jakis pogrom z A4 Na Centrum A avant nie wiem jaki kolor bo zaśnieżony rejestracja KNS wieczorem tak koło 22 No jak to nie wiesz czyja? Oj zlociutka... :gwizdanie: :bicz3: Ty tam mieszkasz?????????? Tak Zazwyczaj tam wlasnie parkuje...
PABLO Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Dzisiaj 15:33 ykk na Jana Pawła przed rondem czyżyńskim też Go widziałem Wiem bo po chwili mi napisał esa że Ciebie też widział
esoxlucius Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Dzisiaj ok. 15:15 w Tarnowie na Kochanowskiego skręcało pod mostki srebrne B5 Avant z naklejką klubową na tylnej klapie
Rekomendowane odpowiedzi