CreaTiveoO Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 witam jak w temacie cieknie mi rurka\przewód spływu oleju z turbo. chciałbym zapytać czy ktoś z Was już to demontował??Czy żeby wymienić ten przewód trzeba zlać olej z miski?? Bo wydaje mi się że koniec jego wchodzi do boku miski?Kupienie używanej będzie rozsądne?? W aso kosztuje podobno 350 zl z tego co mi koleś powiedział.Niżej zdjęcie poglądowe o jaką rurkę mi chodzi.
vp-tdi Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 poszukaj na forum ,pewnie ktoś taki ma na sprzedaż ( taniej )
fafnasty Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 jeśli ze 110 afn bedzie pasowac to mam
vp-tdi Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 chyba jest inna za krótka wiec nie pasi
CreaTiveoO Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2014 jeśli ze 110 afn bedzie pasowac to mam jest podobny ale ze 110 jest zagiety i krotszy. Zapytam się Ciebie demontowałeś już go może?? Trzeba olej spuszczać z miski czy normalnie się go odkręca bez potrzeby takiego zabiegu??
CreaTiveoO Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2014 poco olej spuszczać ? dlatego się zapytałem bo nie wiem czy jak nie odkręce jej u dołu co ta suba gruba idzie czy mi olej nie wyleci.
CreaTiveoO Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2014 ok dzieki panowie za pomoc.pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi