Grzehu Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 witam auto nie moje chciałbym się dowiedzieć co by było gdyby to było moje auto a wiec tak 2 bloki obok siebie coś w kształt H z jednej strony odgrodzone gdzie stoją duże śmietniki a pomiędzy blokami auta ogrodzenie jest z siatki więc jak wiatr wieje to gdy pan obsługujący z remodisu nie zabezpieczy hamulca w śmietnikach latają po ulicy jak chcą co w takim wypadku jak taki "jeżdżący" śmietnik uszkodzi nam auto policja ? czy dzwonić do remondisu ? ciężko jest wyegzekwować swoje prawo do odszkodowania ?
GWARANT Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 najlepiej policja, wtedy określą sprawcę i będziesz mógł zlikwidować szkodę z OC sprawcy. Jeśli nie złapiesz nikogo na gorącym uczynku to likwidacja z AC.
Someonik Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 jak nie masz ac to nic nie zrobisz
patio Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 przede wszystkim policja żeby napisała odpowiednią notatkę by młódź coś bądź gdzieś dalej interweniować
GWARANT Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 jak nie masz ac to nic nie zrobisz Ja masz AC to sprawca Ci nie potrzebny bo zlikwidujesz szkodę ze swojej polisy.
Someonik Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 jak nie masz ac to nic nie zrobisz Ja masz AC to sprawca Ci nie potrzebny bo zlikwidujesz szkodę ze swojej polisy. o to mi chodziło
Aron21 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 jak nie masz ac to nic nie zrobisz Ja masz AC to sprawca Ci nie potrzebny bo zlikwidujesz szkodę ze swojej polisy. Tylko że jeżeli to mała szkoda to bezsensu brać to z własnego AC bo więcej nie raz na tym można stracić płacąc więcej przy następnym ubezpieczeniu AC
Rekomendowane odpowiedzi