Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Abonament Plus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam obecnie mixa w plusie (doladowania 30zl) a skonczyla mi sie umowa i zainteresowal mnie oferta za 39,90 pani w punkcie plusa mowila ze nie limitowane rozmowy i smsy do wszystkich sieci. Czy ktos ma moze ten abonament? Jak to jest z tym 39,90? Moja siostra tez niedawno przedluzyla umowe i przyszedl jej duzo wiekszy rachunek niz powinien byc i nic nie da sie z tym zrobic. Czy tutaj tez moga byc takie problemy? Rozwazalem tez przejscie do sieci play ( tez maja taka sama oferte). Czy plus nie naciaga tylko ludzi na kase? Czy w playu jest tak samo?

Opublikowano

Wszyscy naciągają. Czytaj ofertę bardzo dokładnie, bo potem wychodzi, że niby nie limitowane ale tylko połączenia w godzinach takich i takich albo za internet płacisz jak za zboże albo po miesiącu lub dwóch dowalają Ci jakieś płatne opcje, które musisz wyłączać sam o czym oczywiście Pani w salonie zapomni Ci powiedzieć.

Opublikowano
  • Autor

ok dzieki za uwagi

Opublikowano

z mojego doswiaczenia plus to inna nazwa pojecia złodziej:facepalm:

Opublikowano

Wszystkie sieci prubują swoich użytkowników dymac,ja w playu co jakiś czas muszę wyłanczać płatne opcje. Dziś w ramach przeprosin kobieta z infolini zaproponowała mi 10 zł bonifikaty na przyszły m-c. To jedna wielka banda oszustów.

Opublikowano

Wiesz co ja mam ten abonament ale dopiero 3 dzień. Generalnie każdy operator dyma klientów nawet plus odkąd Solorz stał się właścicielem - musisz dokładnie sprawdzać co podpisujesz. Generalnie przedłużyłem z nimi umowę tylko dlatego że mają lepszy zasięg niż inne sieci

Opublikowano
  • Autor

no wlasnie i jeszcze oprocz dokladnego czytania umowy wezme dyktafon i nagram rozmowe z z pania w salonie plusa

Opublikowano

Sprawdz co w tej chwili proponuje Nju

Opublikowano
  • Autor

do nju jakos nie mam przekonania ale zobaczy ich oferte