Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Navi rns-e nie czyta dvd-jakiej plyty czyszczacej uzyc?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja navi nie czyta map dvd.Jakiej plyty czyszczącej wy uzywaliscie w swojej navi ?Jest kilka albo i wiecej rodzajow takich plyt i nie wiem ktora bedzie odpowiednia :mysli:

Opublikowano

witam

Mialme podobny problem jak kupilem autko nie czytalo plyt DVD , probowalem czyscic na wszystkie sposoby, potem zawiozlem do specjalistow , rozebrali wyczyscili i kupa , wiec wymienili mechanizm - zaplacilem za to 500zl - drogo wciul bo czytnik DVD to jakies 100zl ale jak samemu sie tego nie chce podjac (pewnie bym i zrobil ale chcialem czegos zrypac ) no to sie placi slono.

Takze w moim przypadku byl to nowy mechanizm i teraz smiga bosko.

Sprobuj plyt na poczatek - mysle ze im drozsza tym lepsza z reguly tak jest w takich przypadkach .

Opublikowano

witam

Mialme podobny problem jak kupilem autko nie czytalo plyt DVD , probowalem czyscic na wszystkie sposoby, potem zawiozlem do specjalistow , rozebrali wyczyscili i kupa , wiec wymienili mechanizm - zaplacilem za to 500zl - drogo wciul bo czytnik DVD to jakies 100zl ale jak samemu sie tego nie chce podjac (pewnie bym i zrobil ale chcialem czegos zrypac ) no to sie placi slono.

Takze w moim przypadku byl to nowy mechanizm i teraz smiga bosko.

Sprobuj plyt na poczatek - mysle ze im drozsza tym lepsza z reguly tak jest w takich przypadkach .

dawno po ptokach :tongue4:

pisalem nawet do DE za takim napedem i chca za taki 300ojro :polew: w koncu znalazlem polroczny za 500 zl i w tym tyg powinien u mnie byc.Miala byc nowa kiera a tu naped zajal jej miesce :wallbash:

Opublikowano

cały napęd oryginalny w PL kosztuje 610 brutto (FV)

kolego ja laser czyściłem zwykłą płytką z MediaMarkt za 19,90 :wink4:

Opublikowano

cały napęd oryginalny w PL kosztuje 610 brutto (FV)

kolego ja laser czyściłem zwykłą płytką z MediaMarkt za 19,90 :wink4:

wiesz kolego ja tez czyscilem zwykla za 10 zl i nie pomoglo.Gdzie bym mogl kupic taki naped za 610zł z FV? (pisalem w dziale kupie ze kupie :polew: ale cisza) a jak juz kupilem to cos ruszylo :kox:

Opublikowano

Navi Servis w Warszawie , cena 610 jest ceną z montażem . Wysyłasz rns-a kurierem (ubezpieczonym ) a za dwa dni wraca z nowym napędem. Jeśli nie chcesz FV to za 500 :wink4:

napisałbym Ci wcześniej ale ignoruje działy "kupię,sprzedam,zamienię" :wink4:

Opublikowano

Navi Servis w Warszawie , cena 610 jest ceną z montażem . Wysyłasz rns-a kurierem (ubezpieczonym ) a za dwa dni wraca z nowym napędem. Jeśli nie chcesz FV to za 500 :wink4:

napisałbym Ci wcześniej ale ignoruje działy "kupię,sprzedam,zamienię" :wink4:

a wiesz pisalem tez do nich-odpisali ze jest mozliwosc kupna napedu w cenie 600 zl pod warunkiem ze oddam swoj stary naped :wallbash: masz tam chyba jakies znajomosci :tongue4:

szkoda ze tak wyszlo bo byc moze mialbym nowke naped ale to nic na ten mam miec pol roku gwarancji

Opublikowano

a co z tym o którym mówiłeś jak dzwoniłeś ?? tym za 150 zł ? przesyłka dla Twojego kolegi poszła wczoraj :wink4:

Opublikowano

a co z tym o którym mówiłeś jak dzwoniłeś ?? tym za 150 zł ? przesyłka dla Twojego kolegi poszła wczoraj :wink4:

z tym za 150 to jakas paranoja :wallbash:

caly naped mechanizm w ogole budowa to identyko z tym z rns-e a laser czyta cd i dvd ale jest to tak zrobione ze dziala tylko i wylaczenie w MB klasy E - tak mi napisal sprzedajacy.Tylko dlaczego tak tanio ? :embarrassed:http://www.impelshop.com/?item=8077

ALV mam nadzieje ze niezapomniales i dla mnie tez cos poszlo :decayed:

Opublikowano

poszło poszło a co do napędu to w jakiej navi w E-klasie w W211 w Comand APS DVD ?

Opublikowano

poszło poszło a co do napędu to w jakiej navi w E-klasie w W211 w Comand APS DVD ?

pisal ze w Comand.Nic wiecej minie wiadomo[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2008, 21:55_________________________________________________nowy napęd zakupilem i zamontowalem w navi.Wszystko dziala super no i navi ładnie prowadzi nawet po wsiach :good:

Problem usuniety wiec mozna zamknac :)

Opublikowano

no to zamykamy...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...