HiRide Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Moja navi nie czyta map dvd.Jakiej plyty czyszczącej wy uzywaliscie w swojej navi ?Jest kilka albo i wiecej rodzajow takich plyt i nie wiem ktora bedzie odpowiednia
Gość mmcv Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 witam Mialme podobny problem jak kupilem autko nie czytalo plyt DVD , probowalem czyscic na wszystkie sposoby, potem zawiozlem do specjalistow , rozebrali wyczyscili i kupa , wiec wymienili mechanizm - zaplacilem za to 500zl - drogo wciul bo czytnik DVD to jakies 100zl ale jak samemu sie tego nie chce podjac (pewnie bym i zrobil ale chcialem czegos zrypac ) no to sie placi slono. Takze w moim przypadku byl to nowy mechanizm i teraz smiga bosko. Sprobuj plyt na poczatek - mysle ze im drozsza tym lepsza z reguly tak jest w takich przypadkach .
HiRide Opublikowano 8 Września 2008 Autor Opublikowano 8 Września 2008 witam Mialme podobny problem jak kupilem autko nie czytalo plyt DVD , probowalem czyscic na wszystkie sposoby, potem zawiozlem do specjalistow , rozebrali wyczyscili i kupa , wiec wymienili mechanizm - zaplacilem za to 500zl - drogo wciul bo czytnik DVD to jakies 100zl ale jak samemu sie tego nie chce podjac (pewnie bym i zrobil ale chcialem czegos zrypac ) no to sie placi slono. Takze w moim przypadku byl to nowy mechanizm i teraz smiga bosko. Sprobuj plyt na poczatek - mysle ze im drozsza tym lepsza z reguly tak jest w takich przypadkach . dawno po ptokach pisalem nawet do DE za takim napedem i chca za taki 300ojro w koncu znalazlem polroczny za 500 zl i w tym tyg powinien u mnie byc.Miala byc nowa kiera a tu naped zajal jej miesce
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 cały napęd oryginalny w PL kosztuje 610 brutto (FV) kolego ja laser czyściłem zwykłą płytką z MediaMarkt za 19,90
HiRide Opublikowano 8 Września 2008 Autor Opublikowano 8 Września 2008 cały napęd oryginalny w PL kosztuje 610 brutto (FV) kolego ja laser czyściłem zwykłą płytką z MediaMarkt za 19,90 wiesz kolego ja tez czyscilem zwykla za 10 zl i nie pomoglo.Gdzie bym mogl kupic taki naped za 610zł z FV? (pisalem w dziale kupie ze kupie ale cisza) a jak juz kupilem to cos ruszylo
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 Navi Servis w Warszawie , cena 610 jest ceną z montażem . Wysyłasz rns-a kurierem (ubezpieczonym ) a za dwa dni wraca z nowym napędem. Jeśli nie chcesz FV to za 500 napisałbym Ci wcześniej ale ignoruje działy "kupię,sprzedam,zamienię"
HiRide Opublikowano 9 Września 2008 Autor Opublikowano 9 Września 2008 Navi Servis w Warszawie , cena 610 jest ceną z montażem . Wysyłasz rns-a kurierem (ubezpieczonym ) a za dwa dni wraca z nowym napędem. Jeśli nie chcesz FV to za 500 napisałbym Ci wcześniej ale ignoruje działy "kupię,sprzedam,zamienię" a wiesz pisalem tez do nich-odpisali ze jest mozliwosc kupna napedu w cenie 600 zl pod warunkiem ze oddam swoj stary naped masz tam chyba jakies znajomosci szkoda ze tak wyszlo bo byc moze mialbym nowke naped ale to nic na ten mam miec pol roku gwarancji
alvaro Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 a co z tym o którym mówiłeś jak dzwoniłeś ?? tym za 150 zł ? przesyłka dla Twojego kolegi poszła wczoraj
HiRide Opublikowano 9 Września 2008 Autor Opublikowano 9 Września 2008 a co z tym o którym mówiłeś jak dzwoniłeś ?? tym za 150 zł ? przesyłka dla Twojego kolegi poszła wczoraj z tym za 150 to jakas paranoja caly naped mechanizm w ogole budowa to identyko z tym z rns-e a laser czyta cd i dvd ale jest to tak zrobione ze dziala tylko i wylaczenie w MB klasy E - tak mi napisal sprzedajacy.Tylko dlaczego tak tanio ? http://www.impelshop.com/?item=8077 ALV mam nadzieje ze niezapomniales i dla mnie tez cos poszlo
alvaro Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 poszło poszło a co do napędu to w jakiej navi w E-klasie w W211 w Comand APS DVD ?
DAWIDBORI Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 a mi sie wydaje ze lepiej rozebrac i sprezonym powietrzem przefukac:D mi pomoglo w tej straszej navi
HiRide Opublikowano 21 Września 2008 Autor Opublikowano 21 Września 2008 poszło poszło a co do napędu to w jakiej navi w E-klasie w W211 w Comand APS DVD ? pisal ze w Comand.Nic wiecej minie wiadomo[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2008, 21:55_________________________________________________nowy napęd zakupilem i zamontowalem w navi.Wszystko dziala super no i navi ładnie prowadzi nawet po wsiach Problem usuniety wiec mozna zamknac
Rekomendowane odpowiedzi