tomekxp2 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Witam, pytanie dotyczy zamontowania oświetlanie w drzwiach - białe i czerwone, drzwi mają korby. Wg. opisu na forum można to zrobić ciągnąć odpowiednio wiązki do MK. A czy można np. pociągnąć instalacje z przednich drzwi do tylnich? czy będzie to działało i czy będą się zapalały przy otwieraniu drzwi? Czy tylko można to zrobić przez podłączenie do MK ??? Oraz czy a audi a4 b7 MK znajduje się pod przednim fotem kierowcy? Dziękuje za odpowiedz.
Someonik Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 i tylne drzwi będą ci świecić jak otworzysz przednie drzwi
tomekxp2 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2014 ok, to znaczy, że jak otworzę przednie to tylne też się zapalą nawet jak będą zamknięte ? A jak otworzę tylko tylne to zapalą się ?
Someonik Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 jak otworzysz przednie to tylne się zapalą a jak otworzysz tylne to nic. dlatego do modułu komfortu trzeba wiązkę poprowadzić
tomekxp2 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Ok, czyli MK obowiązkowo. Co do położenia MK w B7 jest pod siedzeniem kierowcy ? Wyczytałem, że B6 ma w innym miejscu ale nie mogę znaleźć gdzie jest w B7.
Someonik Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 w b7 wydaje mi się że jest pod siedzeniem pasażera
bobikos Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 W B6 i B7 pod siedzeniem kierowcy.
tomekxp2 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2014 ok sprawdzę pod siedzeniem kierowcy, chociaż każdy pisze inaczej
marjankowi Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Na 100% pod siedzeniem kierowcy.
maramass Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 jeśli masz czerwone lampki to możesz podpiąć sie po nie, jeżeli nie moduł komfortu
tomekxp2 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2014 ....no właśnie jest golas, z czerwonymi to nie problem a tak czeka mnie więcej pracy, ale warto. Przód już zrobiłem na modułach led i efekt jest bardzo dobry. Teraz rył.
Szefcio Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 MK masz pod podłogą strona kierowcy mniej więcej przed fotelem. zdejmij lewy próg, odkręć podstopnicę, podnieś podłogę i zobaczysz plastykową obudowę MK:wink:
Rekomendowane odpowiedzi