Wielki Dao Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Witam, w sobotę pojechałem w ciekawe miejsce po mapę Revo, tylko stage 1. Powiedziano mi że silnik i turbina są w wyśmienitej kondycji więc nie czekałem długo i zapłaciłem nie małe pieniądze. Do tej pory mam wielkiego banana na buzi kiedy jadę. Nie posiadam wykresu przed wirusem ale powiedziano mi że było ponad 150km Oto wykres: Utrata mocy w kolejnych testach przez temperaturę ponieważ wiatrak to nie to samo co wiatr na drodze. ---------- Post dopisany 16-04-2014 at 17:41 ---------- Poprzedni post napisany 14-04-2014 at 19:48 ---------- Co myślicie na temat wykresu? powinien być bardziej płaski czy taki jest w porządku?
Imhotet Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Logi pokaż tu sie kreskami nikt nie jara
wampir Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Logi tez trzeba umiec czytac, a nie tylko ile g/s
Imhotet Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Logi tez trzeba umiec czytac, a nie tylko ile g/s sugerujesz ze nie umiem ?
wampir Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Sugeruje, że to trudna sztuka aby po logach określić ilość KM Ja tego nie potrafię precyzyjnie robić. Jak chcesz to moge Ci przygotować kilka zestawów logów i zobaczymy czy określisz poprawnie
Imhotet Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Sugeruje, że to trudna sztuka aby po logach określić ilość KM Ja tego nie potrafię precyzyjnie robić. Jak chcesz to moge Ci przygotować kilka zestawów logów i zobaczymy czy określisz poprawnie hehe nie dziekuje pieknie chyba ze masz jakies logi sprawnego 2.7T to chetnie podejrze bo jutro bede takie logowal sorry za o
wampir Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 hehe, wczoraj tez takiego logowałem... niestety nie jest w 100% sprawny
Rekomendowane odpowiedzi