Budzik01 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Witam, kupiłem niedawno A4 b6, problem mam z tym ze mam radio (audi Navigation) I jest ono po niemiecku gdy daje na cd/mp3 działa normalnie jak daje na Radio nie mam stacji jest skanowanie szuaknie itp, ustawione na FM a nie leci nic po za szumem co może być problemem ?
Someonik Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 antena się wypięła, wyciągnij i sprawdź
Slawek Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Raczej tu leży problem: http://a4-klub.pl/nawigacja-car-audio-cb-radio-17/all-b6-know-how-odnosnie-poprawy-odbioru-radia-66782/
Budzik01 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Sławek sprawdziłem to tak jak jest w linku no i przeczysciłem styki ale widze ze juz chyba ktoś tam był przedemna bo było sklejone taśmą m3. Pytanie teraz czy jest ten nadajnik zrypany czy faktycznie niepodpiety kabel do radia. Czy ktoś może mi powiedzieć jak wyjąć radio z navi ? albo czy gdzies jest to opisane ?
Rekomendowane odpowiedzi