Danny Opublikowano 13 Maja 2014 Opublikowano 13 Maja 2014 Ciekawy temat:) macie też tak u siebie ze słychać pompe wspomagania tak troche wyje?
Gutterman Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Nie. U mnie jest cichutko. Tylko zagadka ciezkiego krecenia
Jay_Z Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Może masz za bardzo skręconą śrubę regulacyjną na kolumnie kierowniczej.
P1RAT Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 U mnie wyje przeważnie gdy skręcisz koła na maxa w lewo czy w prawo trzymajac kierownicę. U mnie nie ma problemu ze wspomaganiem. Kiedyś miałem problem,że chodziło ciężej ale po wymianie płynu i zrobieniu paru KM powróciło do normy.
misiek95 Opublikowano 13 Września 2014 Opublikowano 13 Września 2014 mysle ze tak bo magiel w c5 i b5 jest chyba ten sam Servotronic - co to jest ? Jak to działa ? : C5 (1997-2004) Jak by ktoś chciał spróbować b5 w takie wspomaganie wyposażyć np zamiast regenerować swój magiel to myślę, że taki manual może się przydać AudiPodkarpacie.pl :: Zobacz temat - montaż servotronic-a audi a6 c5 przez was sie tak podjarałem tym servotronic'iem że chyba bede miał kolejny wydatek... Albo bede czekał aż mi magiel padnie wtedy to już nieuniknione
Rekomendowane odpowiedzi