colak Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Witam Panowie potrzebuję nr. dekielków do poniższych felg 17" muszę dokupić ale jest sporo rodzajów mam prośbę by to był ktoś kto wyjmie dekielek z felgi i poda mi ten nr. Za informację wydaje mi sie lub ktoś gdzieś słyszał dziekuję link do felgi Original Felge 4f0601025afz17 Pod tym podanym nr wyskakuję kilka rodzajów dekli dlatego prosze o pomoc kogoś kto ma takie felgi Pozd. colak
Rafał83 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Kolego zmierz średnice otworu suwmiarkom i wtedy poszukaj dekielków na allegro
colak Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Kolego Rafal czytaj proszę ze zrozumieniem prosiłem kogoś kto ma takie dekle by spisał mi nr. tylko tyle . średnice są takie same tylko mocowania są inne. colak
Fido Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Mam takie ale niestety numerków na dekielkach brak.
colak Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2014 kolego fido byłbys w stanie je zwymiarować ? tak jak pisałem średnica jest taka sama ale te zatrzaski nie pasują a nie chciałbym nakupować i by okazło sie że nie sa dobre
Fido Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zwymiaruję i wrzucę tu. Nie ma problemu. PS. To są dokładnie te dekielki Dekielek felg aluminiowych Audi A4 A5 A6 A7 A8 TT (4168237610) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Rekomendowane odpowiedzi