_quattro_ Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) Model B6 avant z kwietnia 2004r, przywieziony w marcu ze Szwajcarii z oryginalnym potwierdzonym przebiegiem 172 000, długo poszukiwany bo chciałem, żeby był dobrze wyposażony, coś tam do pełnej wersji mu brakuje ale i tak chyba jest na bogato -kolor LZ7S daytona grau -pod maską 3.0 V6 -quattro -tiptronic z możliwością zmiany biegów łopatkami -servotronic -bixenon -parktronic przód i tył -8 poduszek powietrznych -podgrzewana przednia szyba -ABS -ESP -kolorowy pełny fis -skórzana tapicerka -skórzane grzane fotele -fotel kierowcy z pamięcią -4 elektryczne szyby -webasto z pilotem -tempomat -elektryczne sterowane i składane lusterka z pamięcią -samo ściemniające lusterko wsteczne i zewnętrzne -czujnik zmierzchu -navi RNSe -zmieniarka -nagłośnienie bose -fabryczny autoalarm -rolety tylnych drzwi -coming/leavin home -homelink -dwustrefowy climatronic -włącznik świateł auto -przedni i tylny podłokietnik( tylny z uchwytami na kubki i pokrowcem na narty) -roleta oddzielająca bagażnik -pakiet schowek -pakiet światło -homelink -DRL -prokit eibach -30 Dokładać do tego auta już nie ma co Edytowane 4 Czerwca 2016 przez _quattro_
Sliwka Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 sterowanie bramy tez masz, niezle :-)
tomekhxc Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 fajne wozidlo i fajny silnik:wink: niezly wypas ci sie trafil , masz jeszcze kolor fis , homelink i bixenon:wink: bezawaryjnosci:wink:
_quattro_ Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) bixenon Jest bix Edytowane 17 Września 2014 przez _quattro_
tomekhxc Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 tak licznik kolor, homelink jest systemem otwierajacym bramy drzwi garazowe itp bez dodatkowych pilotow , te guziczki nad glowa w oslonie przeciwslonecznej , mozna go zakodowac , bix masz na stowe , hmm ciekawe czy we wlepce jest mowa o rodzaju oswietlenia:eusathink:
_quattro_ Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2014 ciekawe czy we wlepce jest mowa o rodzaju oswietlenia:eusathink: Rzeczywiście masz rację jest bixenon we wlepce mam kod 8ED "bi-functional headlight with gas discharge lamp, for driving on the right" wyszło jeszcze, że mam servotronic
tomekhxc Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 ciekawe czy we wlepce jest mowa o rodzaju oswietlenia:eusathink: Rzeczywiście masz rację jest bixenon we wlepce mam kod 8ED "bi-functional headlight with gas discharge lamp, for driving on the right" wyszło jesczcze, że mam serwotronic no to niezle wypasik
marcin_o23 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 fajne wyposażenie nie ma co, kolorek fajny, jeśli nie potrzebujesz allroud-a to jakaś mała gleba by się zdała
_quattro_ Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zastanawiam się tylko co oznacza kod "4GG laminowane szyby z warstwą metalu z osłoną, ogrzewana" i "8Q3 Reflektor-automatyczna regulacja zakresu dynamicznego (samo-regulacji w czasie jazdy)" ---------- Post dopisany at 17:15 ---------- Poprzedni post napisany at 17:15 ---------- fajne wyposażenie nie ma co, kolorek fajny, jeśli nie potrzebujesz allroud-a to jakaś mała gleba by się zdała Fakt przy 18" przydała by się - pomyślimy ---------- Post dopisany at 17:35 ---------- Poprzedni post napisany at 17:15 ---------- Rzeczywiście masz rację jest bixenon Byłem sprawdzić organoleptycznie i siedzi bix
jozek726 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 wypasik fajny panie auto też, wrzucić s-line i będzie pięknie
_quattro_ Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2014 wrzucić s-line i będzie pięknie Chyba zacznę kompletować
jozek726 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 ja już prawie mam ciężko dorwać zderzak s-line pod spryski i PDC
tomekhxc Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 ja już prawie mam ciężko dorwać zderzak s-line pod spryski i PDC mozna wyrezac z dwoch:whistling:
jozek726 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 niby można ale to już nigdy nie będzie to co ma być
_quattro_ Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Opublikowano 27 Maja 2014 (edytowane) Dziś pozbyłem się głośnych (jak dla mnie) opon, firezna ST08 w zamiast za nie założyłem 4x hankook ventus EVONo cóż z racji sporego wyposażenia w mojej nie mam za bardzo co dokładać, zakupiłem moduł dziennych świateł w drogowe jako pierwszy mod, będzie co robić w weekend Edytowane 8 Września 2014 przez _quattro_
akjam Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Fajna sztuka z niezłym wypasem. Jakiś pakiet S-Line by się przydał, trochę niżej i będzie dobrze.
Rekomendowane odpowiedzi