piotr426 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 To i ja sie pochwale co mam. Audi posiadam od 13 grudnia 2011, sprowadzone z Niemiec. Jestem pierwszym właścicielem w kraju, przebieg w dniu zakupy 170 tys. km. Przebieg na dzień dzisiejszy 241 tys. km. Dane seryjne silnika: Oznaczenie silnika: ADR MOC: 125KM Nm: 173Nm Prędkość max: 201km/h Przyspieszenie: 10,7s Spalanie(miasto/trasa/): 13/9 Wyposażenie po zakupie+co sam włożyłem:) * fabryczne obniżenie -20mm (1BE), * klimatronik, * elektryczne lusterka, * pełny komputer(FIS), * Radio kenwood+ nagłośnienie Noki z zabudowanym subem, * regulowana kierownica w 2 płaszczyznach, * skórzana tapicerka, * fotele z elektrycznym odcinkiem lędźwiowym + podgrzewane siedzisko z oparciem, * 2 elektryczne szyby, * spryskiwacze reflektorów, * lampy ori xenon hella z S4, * światła przeciwmgielne tył, * centralny z pilota (scyzoryk)+ domykanie, * elektryczny szyberdach, * przyciemnione szyby tył Naprawy: * wymiana rozrządu, oleju 5W40, filtrów, płynów itp, * nowy akumulator Varta 60Ah * nowe tylne łożyska, * nowe tarcze Ferodo, klocki Remsa i płyn, * wymiana osłon przegubów, * nowe wahacze Master Sport, * wymiana trzeciego światła stop na ledowe z Golfa IV , * nowa uszczelka pod pokrywą zaworów, * wymiana płynu chłodzącego, * wymiana wężyków podciśnienia, * nowe świece zapłonowe, * montaż LPG AGC compact, Hana, Silver * przycimnione boczne kierunki Plany: * relingi/obwódki chrom, * może gleba -40, * kierownica polift * lampy tył polift * halogeny przód, * duże prawe lusterko, * ramiona wycieraczek z Passata B5FL Koło: * zima ori alu 15' + Uniroyal 195/65 R15 * lato Sline 18' ET35 + Dunlop 225/45 R18 Zaraz po zakupie: Po roku w moim posiadaniu: Stan na dzień dzisiejszy:) Prezent na mikołajki od narzeczonej:)
Michu B5 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Ładna sztuka oby więcej takich prezentów powodzonka w dalszych modach
Rekomendowane odpowiedzi