pablo_ua4 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam tym razem w końcu zakupiłem swoje malutkie marzenie autko na totalnym wypasie AUDI A3 8P 2.0 170PS QUATTRO w pełnym pakiecie s-line czyli zewnętrzny i wewnętrzny plus specjalny pakiet czerń, czyli ori czarny grill, czarne lusterka, czarny szklany dach, czarne szyby, czarne relingi ogólny brak chromu autko jest przyprowadzone z Luxemburga było tam zakupione z padniętymi pompowtryskiwaczami teraz po akcji fabrycznej są 4 nowe były zakładane w tamtym miesiąc i taki jest ostatni wpis w ASO przy 151tys posiadam calutkom historie od początku do końca. Auto miało w luxie jakieś delikatne przygody, ale to było tam na miejscu wszystko robione w ASO jest wszystko zapisane z tego, co ja doczytałem i się potwierdza z miernikiem to był malowany tylni zderzak lewy tylni błotnik i przedni zderzak i wpylka na masce jest zrobiona reszta to ori, ale nie oszukujmy się autka zeby nie było nigdzie malowane to już się raczej nie dostanie ważne ze jest proste i piękne bylem sprawdzać płytę jest oczywiście wszystko ori. Posłuchałem Hebe ogólnie Hebe dziękuje za pomoc Wyposażenie:-pełny pakiet s-line-pakiet czerń-szklany dach elektrycznie odsuwany-bixenony skrętne-parktronik-felgi 18''-kierownica 3 ramienna z mf-fotele skórzane, podgrzewane i w pełnej elektronice-RNS-E+najnowsze mapy-QUATTRO-BOSE SAUND SYSTEM-telefon-pakiet światło-CLH-ESP-DRL-system HHC-6x AIRBAG + kurtyny boczne-elektryczny predkosciomierz w zegarach-temperatura oleju pokazywana na FIS-ie-pakiet schowek-roletki na podsufitce, w drzwiach tylnych i na półce tylnej-lusterka fotochromatyczne, podgrzewane, elektrycznie regulowane i składane-alu gałka zmiany biegów-klimatronik-tempomat-kompas-navi pokazywana na fisie-zawieszenie s-line-wzmacniane stabilizatory-itp Ogólnie jak sami widzicie wersja jest mega wyposażona Planowane mody:-zrobienie srodka na poliftowy-lampy tył polift-doprowadzenie lakieru do perfekcji -wypolerowany wydech -progi S3 -zderzak tył Audi RS3 -wloty powietrza od polifta-panel srodkowy poliftowy-kompletny rozrzad 152tys km-nowe heble ATE-lmpy tyl przedlift normalne czerwone-BT-kierownica 3ramienna po delikatnym lifcie z a3 poliftowej z MF -zderzak przedni S3-program na 200PS-pomalowanie felg na czarna perłę No i wiele innych oczywiście, ale tu nie ma zbyt wiele roboty Teraz foty tej czerwonej bestii STAGE 1 - dziś oczywiscie nie wytrzymalem i od razu zamontowalem kierownice STAGE 2 - wypolerowany wydechSTAGE 3 - wymiana lamp na zwykle przedliftoweSTAGE 4 - nowe heble ATE STAGE 5 - rozrzad kompletSTAGE 6 - zderzak tył Audi RS3 STAGE 7 - wloty powietrza z polifta STAGE 8 - progi S3 Edytowane 23 Września 2014 przez pablo_ua4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 no no fajna sztuka, wypasik konkretny, wrzucaj lampki na tył konkretne:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 no no fajna sztuka, wypasik konkretny, wrzucaj lampki na tył konkretne:kox: no musza byc bo te to lipa straszna:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Gratki Pawle. Super A3. W twoich rękach napewno będzie wyglądać jeszcze lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 tylko wtrącę jeszcze że lepiej poszukaj jakiejś ładniejszej kierki ściętej, ta customowa jakaś taka hmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 oj bedzie bo plan jest dobry na nią taki 4 letni hehehe mniej wiecej:wink: ---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:15 ---------- tylko wtrącę jeszcze że lepiej poszukaj jakiejś ładniejszej kierki ściętej, ta customowa jakaś taka hmmm spadaj jest zobaczysz na zywo to docenisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 możliwe, ja po prostu nie trawie tej poduszki, jak jest poducha okrągła to mi się bardziej widzi btw 4lata ??? w takim tempie zmian to pewnie w przyszłym miesiącu polifta zaprezentujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 możliwe, ja po prostu nie trawie tej poduszki, jak jest poducha okrągła to mi się bardziej widzibtw 4lata ??? w takim tempie zmian to pewnie w przyszłym miesiącu polifta zaprezentujesz mniej wiecej mysle zostawic sobie to cacko na 4 latka przez 4 lata polift jest niewykluczony ale juz wiele juz wyjechalo ori z fabryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 ładna jest! przedni znaczek daj na czarno, przy czerwonym A3 czarny znaczek jest w dechę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 ładna jest! przedni znaczek daj na czarno, przy czerwonym A3 czarny znaczek jest w dechę! no wlasnie sie zastanawiam czy malowac czy nie bo chyba za bardzo sie to zleje bo jest czarny grill na d*pie spoko bedzie to wygladac ale na grillu chyba zostawie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 decyzja należy do Ciebie, ale ja do czerwonego w ogóle bym się nie zastanawiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 graty zakupu wypasik piekny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 ładny kurde nie zdarzyłem nawet ogarnąć że poprzedniczkę sprzedałeś wypasik, kolor :slina: kierownica :thumbdown::thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzu Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Piekna sztuka!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 http://i300.photobucket.com/albums/nn35/ultimatetaba888/IMG_4018.jpg decyzja należy do Ciebie, ale ja do czerwonego w ogóle bym się nie zastanawiał no dokladka wskoczy na bank albo zderzak od s3 jeszcze nie jestem pewny a grill jednak wyglada dobrze hehe ---------- Post dopisany at 14:21 ---------- Poprzedni post napisany at 14:20 ---------- graty zakupu wypasik piekny dziekuje trafilo sie jak slepej kurze ziarno ---------- Post dopisany at 14:24 ---------- Poprzedni post napisany at 14:21 ---------- ładny kurde nie zdarzyłem nawet ogarnąć że poprzedniczkę sprzedałeś wypasik, kolor :slina: kierownica :thumbdown::thumbdown: spadac o ta kiere jest hehehe nie stac mnie na jakies drogie od rs3 albo s3 hehe a bo nawet nie pisalem ze sprzedalem hehehe wazne ze ta sie taka sympatyczna trafila:kox: ---------- Post dopisany at 14:25 ---------- Poprzedni post napisany at 14:24 ---------- Piekna sztuka!! dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 pablo ty to nie przestaniesz zaskakiwać czerwona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 damski kolor ale do Ciebie pasuje poza tym gratulacje Panie w czepku urodzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 jaki damski co:grin: u mnie połowa dafów czerwone:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera369 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 http://i300.photobucket.com/albums/nn35/ultimatetaba888/IMG_4018.jpg decyzja należy do Ciebie, ale ja do czerwonego w ogóle bym się nie zastanawiał Wyśmienity pomysł ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 pablo ty to nie przestaniesz zaskakiwać czerwona hehehehe no wiesz nie moze byc w zyciu nudno a taki kolorek pieknie wyglada na zywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi