tklimczak Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Mam proste pytanko - czy światełka w drzwiach powinny świecić czy to są odblaski? Mi nie świecą Ale w tylnej klapie po otwarciu świeci. Auto jest z grudnia 2005r. Wypowiedzcie się koledzy jak to jest w waszych a4 b7:) z góry dzięki
tklimczak Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Ok, nie świecą we wszystkich czterech drzwiach oprócz klapy - sądzę więc, że to jakiś bezpiecznik - tylko który to i gdzie skrzynka bezpiecznikowa:) Z góry dzięki za pomoc
variocustoms Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 Ja w sedanie mam odblaski, spróbuj wyjąć i zobaczysz czy to lampka czy odblask.
ono Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 Były tez same odblaski , brak instalacji tylko zaślepka , niestety.
variocustoms Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 2 godziny roboty i możesz zainstalować lampki, podpiąć pod instalację, przymierzam się do tego. pozdro
tklimczak Opublikowano 11 Września 2008 Autor Opublikowano 11 Września 2008 też byłbym tym zainteresowany, co trzeba dokupić?
variocustoms Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 Hmm z tego co widziałem na ebay'u to oprawkę lampki, taka sama jest od spodu tapicerki do oświetlenia jak wychodzisz, kabelki podłączyć do lampki sufitowej (mój plan) i gotowe.
Tomeks Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 w B7 swieca tylko jak auto ma pakiet oswietlenie. kabelki podłączyć do lampki sufitowej (mój plan) i gotowe. no plan za***isty
variocustoms Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 tomeks32 to był skrót myślowy co do tej lampki
mydlo Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 w B7 swieca tylko jak auto ma pakiet oswietlenie. A Tobie się nie świecą???
variocustoms Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 Hmm, ja nie mam pakietu "light" staram się rzemieślniczą metodą stworzyć podobieństwo takiego pakietu żartuję
mydlo Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 Hmm, ja nie mam pakietu "light" staram się rzemieślniczą metodą stworzyć podobieństwo takiego pakietu żartuję zakładaj jedną wilką świetlówkepod sufitem i bedziesz miał pakiet oświwtlenie
variocustoms Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 No dokładnie + 5 strobo Myślę, ze tamat można powoli kończyć, przynajmniej na mnie
Madas Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 U nas są odblaski w tej wersji....... byście coś koledze podpowiedzieli a nie drwicie chłpaki
tklimczak Opublikowano 30 Września 2008 Autor Opublikowano 30 Września 2008 U nas są odblaski w tej wersji....... byście coś koledze podpowiedzieli a nie drwicie chłpaki no właśnie coś środowisko się nerwowe zrobiło.... koledzy jak macie coś takiego w autach i wiecie czy instalacja jest w każdym a tylko trzeba zrobić jakiegoś małego "moda" to opiszcie - tym co nie mają będzie miło:) w tym i mnie
variocustoms Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Tak na poważnie, raz zapytałem w ASO i powiedzieli, że instalacja powinna być tylko lampki nie ma, wg. gostka Audi robi różne pakiety i ze względów na oszczędności nie bawią się w montaż aut z instalacją lub bez, trzeba zdjąć boczek i zobaczyć na żywca czy są jakieś wolne potencjały na podłączenie lampki zamiast odblasku, ja jakoś nie mogę się za to zabrać od 1,5 roku.
Madas Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Tak na poważnie, raz zapytałem w ASO i powiedzieli, że instalacja powinna być tylko lampki nie ma, wg. gostka Audi robi różne pakiety i ze względów na oszczędności nie bawią się w montaż aut z instalacją lub bez, trzeba zdjąć boczek i zobaczyć na żywca czy są jakieś wolne potencjały na podłączenie lampki zamiast odblasku, ja jakoś nie mogę się za to zabrać od 1,5 roku. jak coś będziesz wiedział na pewno to napisz wtedy to juz byłaby prosta sprawa z oświetleniem zamast odblasków.
variocustoms Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Spox, jak znajdę chwilę to zdejme boczek i dam znać. pozdro
Rekomendowane odpowiedzi