barb123 Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Opublikowano 3 Maja 2014 Ty masz za to dużo i nie przeżywaj. A z reszta szkoda gadać... To nie było do CIebie Użytkownik rufek84 napisał ostatnio posta i na jego głupi komentarz odpowiedziałem. Tylko, że post zniknął. Albo on albo moderator go usunął.
barb123 Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Opublikowano 3 Maja 2014 Właśnie dlatego ,że tamten post zniknął Już wiem dlaczego. Koleś spamował i go usiszyli. Licznik postow wyzerowany. http://a4-klub.pl/members/rufek84-76470/
darek995 Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 A widze widze, niektorzy tak maja nie bylo tematu i bez ot
jarfab0511 Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Koledzy czytam wasze posty i teraz zgłupiałem. Jak jest w końcu ? Same końcowe Tłumiki moga być do oski z Q?? Mam na myśli same końcowe tłumiki rury sobie pospawam. Czy wsadzajac od Q bede musiał zmieniac bak?
darek995 Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 chodzi ci o cały wydech d kolektorów do końcowego tłumika? ja mam wstawione wydechy z s4 końcowe tłumiki i nie było żadnych komplikacji, zbiornika nie wymieniałem, kwestia zespawania rur ze sobą i tyle , jeżeli chcesz uzyskać lekko buczący dźwięk przy schodzeniu z obrotów i przy przyspieszaniu to od razy wywal tłumik środkowy , naprawdę daje to bardzo fajny efekt i nie mączy w długich trasach http://images61.fotosik.pl/915/99d26b5dab2e605fm.jpg Tu ci kolega wyjaśnił. A my pisaliśmy o całym układzie od kolektorów.
barb123 Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Opublikowano 16 Marca 2015 Wczesniej trzeba zmienic zbiornik paliwa Dużo jest roboty z podmana baku na Q?
jarfab0511 Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 czyli podsumuwujac : tłumiki końcowe od oski i od quatrro sa takie same (wejda z quatrro do oski) jedynie różnia sie prowadzeniem rur??
tomekhxc Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 czyli podsumuwujac : tłumiki końcowe od oski i od quatrro sa takie same (wejda z quatrro do oski) jedynie różnia sie prowadzeniem rur?? dokładnie , a benzyna czy diesel różnią się jeszcze końcówkami
Rekomendowane odpowiedzi