GrubyRN Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Witam klubowicze Chciałbym zaprezentować wam swoją A4. Serduszko: V6 2.8 AAH 174km Benzyna + LPG Stag 300+ Rocznik: 1995 Przebieg: 318000 na tą chwilę. Kolor: Czarny metalik Wyposażenie Audiolki: -Najważniejsze czyli napęd QUATTRO -Komputer pokładowy -Skórzane i podgrzewane fotele od S4 -Kiera 3-ramienna od S4 -Klimatronik -4 elektryczne szyby -Elektryczne i podgrzewane lusterka -Elektryczny szyberdach -Wspomaganie kierownicy -ABS -Immobilizer -Poduszki powietrzne -Auto alarm -Spryskiwacze reflektorów -Podłokietnik z przodu i z tyłu. -Centralny zamek z pilotem (Zamontowany radiowy odbiornik, do 97r. były na podczerwień) -Alufelgi 16" z oponami 205/50 Lato -Stalówki 15" z oponami 195/55 Zima Kupione w minione wakacje. Doinwestowałem je po kupnie: -Wahacze przód Febi kpl + końcówki drążków -Tuleje wahaczy tył (Quattro = serwis) -Amortyzatory Koni -Kable i świece -Klocki hamulcowe -Czujniki ABS 2szt -Termostat -Nowy chip do Gazu i wiele innych rzeczy ale tu chyba to nie istotne Tak Autko prezentuje się z zewnątrz: Wnętrze: Silniczek: Filmik - prezentacja Auta: Dźwięk silnika:
rafal9119 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Witam kolege z NPI . fajne autko tylko na drugim filmiku zaczyna ci dymic na niebiesko. z Pisza jestes? ---------- Post dopisany at 11:53 ---------- Poprzedni post napisany at 11:49 ---------- na sprzedanie jest bo widze fotki te same co w ogloszeniu.
GrubyRN Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Witam. Jestem z okolicy Pisza, Ruciane-Nida. Tak wystawiłem na sprzedaż.
majkel20 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 No tak, w dziale sprzedam nie mozna sprzedawać, to trzeba zrobić wątek o swoim aucie i próbować w ten sposób na forum sprzedawać....
GrubyRN Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Tak jest to wątek o aucie, nie ogłoszenie. Nie napisałem nic o sprzedaży jedynie odpowiedziałem koledze wyżej. Nie rozumiem w czym widzisz problem?
Rekomendowane odpowiedzi