Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Regeneracja Turbiny w Warszawie i okolicach - polecicie jakiś zakład?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka turbina?

• 1 rok później...
Opublikowano

Hej. Również potrzebuję pomocy z regeneracją w okolicach WAWY. Czy ktoś mógłby polecić dobry warsztat ?

Silnik 2.0 CAGA 143 kunie, przebieg 160kkm, gwiżdze bardzo delikatnie, mocy też dużo nie ubyło (lub wcale) ale leje olejem na przepustnice i egr :(:(:(

PoMoCy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam Turboland w 100% :Dhttp://www.turboland.pl/

Opublikowano

Hej. Również potrzebuję pomocy z regeneracją w okolicach WAWY. Czy ktoś mógłby polecić dobry warsztat ?

Silnik 2.0 CAGA 143 kunie, przebieg 160kkm, gwiżdze bardzo delikatnie, mocy też dużo nie ubyło (lub wcale) ale leje olejem na przepustnice i egr :(:( :(

PoMoCy

Tak ma być, turbo napewno masz zdrowe, egr niech się poci dalej, przy wkręcaniu w obroty gwizdze jakby siedział kompresor czyli ja mam tak samo i 80 tys. zrobione. Oleju Ci ubywa?

Opublikowano

Ja mogę polecić tego gościa pod Warszawą:

http://naprawaturbin.com/

Gościu jest senior inżynierem w branży silników odrzutowych, więc wie jak ten sprzęt działa od podstaw.

Opublikowano

A powiedzcie mi, to co piszecie to zakłady gdzie mi wyjmą starą i założą nową turbawkę? Mam już nalatane 280 tys i nic w sumie jej nie jest, nie dymi i oleju nie ubywa ale ja sobie lubię podmuchać na zimne od czasu do czasu :decayed:

• 1 rok później...
Opublikowano

odgrzeje kotleta :)

Koledzy gdzie moge dostac zregenerowana turbinke na wymiane? Bo moja puszcza juz olej niestety. A chciałbym wymienic juz na ta z bexa ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 6.08.2017 o 21:48, kodzak0 napisał:

odgrzeje kotleta :)

Koledzy gdzie moge dostac zregenerowana turbinke na wymiane? Bo moja puszcza juz olej niestety. A chciałbym wymienic juz na ta z bexa ;)

Perunturbo zadzwoń do nich

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam 

Również szukam firmy do regeneracji turbiny. Miał ktoś styczność z firmą Turboland z Otwocka ? Jakieś opinie na ich temat ? A może jeszcze coś polecacie w okolicach Warszawy? 

Opublikowano
7 godzin temu, dzeju82 napisał:

Witam 

Również szukam firmy do regeneracji turbiny. Miał ktoś styczność z firmą Turboland z Otwocka ? Jakieś opinie na ich temat ? A może jeszcze coś polecacie w okolicach Warszawy? 

Ja mam styczność na codzień ?Pracuje tu polecam z czystym sumieniem , zrobimy co chcesz nawet hybrydę ostatnio do siebie robiłem?Nic nam nie straszne ?

Hybryde 1.8t robiliśmy dla chłopaka z forum ?

Edytowane przez Matt.

Opublikowano
17 godzin temu, dzeju82 napisał:

Witam 

Sam robilem u nich turbawke pod koniec zeszlego roku ;) i Jest jak najbardziej okej poki co :)  Kontakt  tez fajny ;)

Opublikowano
18 godzin temu, Matt. napisał:

Ja mam styczność na codzień ?Pracuje tu polecam z czystym sumieniem , zrobimy co chcesz nawet hybrydę ostatnio do siebie robiłem?Nic nam nie straszne ?

Hybryde 1.8t robiliśmy dla chłopaka z forum ?

A jak wygląda u was gwarancja. Pytam bo krążą zdania, że jest u was z tym problem ponieważ nie chcecie jej uznawać. 

Opublikowano
8 godzin temu, dzeju82 napisał:

A jak wygląda u was gwarancja. Pytam bo krążą zdania, że jest u was z tym problem ponieważ nie chcecie jej uznawać. 

Gwarancja jest na rok ,  na prawdę ? Wiesz gwarancje można uznać jeśli na prawdę winna leży po stronie turbiny , bo są takie sytuacje ,że ktoś przynosi totalnie rozsypana turbinę my ja robimy a po jakimś czasie spowrotem wraca ale nie z powodu ze my to źle złożyliśmy wręcz przeciwnie są sytuacje ze albo silnik to totalny kapec mechanicy wkładają turbo biorą kasę i niech się dzieje co chce i turbo zaraz znów rozsypane ,albo złe składanie pare razy sytuacje takie ze coś mechanikom wpadło przez filtr i rozwaliło koło kompresji. No ale to przecież winna nie leży po stronie naszej usługi bo wykonujemy ja w100%, ale w dużej mierze od tego komu zlecisz wyjęcie i wsadzenie turbo. 

Opublikowano
W dniu 9.06.2018 o 00:17, Matt. napisał:

Gwarancja jest na rok ,  na prawdę ? Wiesz gwarancje można uznać jeśli na prawdę winna leży po stronie turbiny , bo są takie sytuacje ,że ktoś przynosi totalnie rozsypana turbinę my ja robimy a po jakimś czasie spowrotem wraca ale nie z powodu ze my to źle złożyliśmy wręcz przeciwnie są sytuacje ze albo silnik to totalny kapec mechanicy wkładają turbo biorą kasę i niech się dzieje co chce i turbo zaraz znów rozsypane ,albo złe składanie pare razy sytuacje takie ze coś mechanikom wpadło przez filtr i rozwaliło koło kompresji. No ale to przecież winna nie leży po stronie naszej usługi bo wykonujemy ja w100%, ale w dużej mierze od tego komu zlecisz wyjęcie i wsadzenie turbo. 

Przecież zawsze możecie powiedzieć, że to wina silnika.... czy nie tak ?

Opublikowano
9 godzin temu, dzeju82 napisał:

Przecież zawsze możecie powiedzieć, że to wina silnika.... czy nie tak ?

owszem mówimy , ale mechanicy sami wiedzą że coś rozwaliło tą turbinę... ?

Opublikowano

Szkoda, że tak mało jest o waszej jakości opinii. Ja opieram się na opiniach pobliskich warsztatów które są jakie są. Co do gwarancji dajecie na rok a pozostali dają na 24 miesiące czym to jest uzależnione?

Edytowane przez dzeju82

Opublikowano
4 godziny temu, dzeju82 napisał:

Szkoda, że tak mało jest o waszej jakości opinii. Ja opieram się na opiniach pobliskich warsztatów które są jakie są. Co do gwarancji dajecie na rok a pozostali dają na 24 miesiące czym to jest uzależnione?

Na naszej stronie jest napisane ze można sobie owszem przedłużyć gwarancje ale to będę dodatkowe koszta , wszystko jest opisane na naszej stronie Turboland.pl , jeśli jesteś zainteresowany to przyjedź albo najpierw zadzwoń i tyle.