Opublikowano 24 Października 201015 l Autor ee w wtupie mam te 16" , nic nie zmieniam , nawet ich nie wymyłem :sick3:
Opublikowano 24 Października 201015 l na jaki kolor maznąć moje zimówki 16" Ive a gdzie grill RS4 i żółte halogeny?
Opublikowano 24 Października 201015 l To foto ma chyba ze dwa lata to takie przeterminowane fotosy tu wrzuca :gwizdanie:
Opublikowano 25 Października 201015 l Autor no moja padlina , przygotowana do zimy : -świeczki działają perfekt -wymieniony czujnik G62 -zalany nowym płynem chłodniczym febi -wymiana klocków przód i tył +tylny zacisk okazało się , że zatarty tłoczek i zniszczona osłonka -zalany płyn hamulcowy motul rbf600 btw szykuje sie zmiana felg na wiosnę , jakbyscie byli na tyle mili , żeby propozycje swoje tu wrzucać to byłby kox...aaa interesuje mnie cos kultowego...18"
Opublikowano 25 Października 201015 l no moja padlina , przygotowana do zimy : -świeczki działają perfekt -wymieniony czujnik G62 -zalany nowym płynem chłodniczym febi -wymiana klocków przód i tył +tylny zacisk okazało się , że zatarty tłoczek i zniszczona osłonka -zalany płyn hamulcowy motul rbf600 btw szykuje sie zmiana felg na wiosnę , jakbyscie byli na tyle mili , żeby propozycje swoje tu wrzucać to byłby kox...aaa interesuje mnie cos kultowego...18" karwa ja też mam tylni zacisk do podmianki , Ive A te co pokazywał Józek, te patelnie polerowane
Opublikowano 25 Października 201015 l ...te patelnie wogóle mnie nie ruszają W wątku z Vt, józkowi ktoś zroobił i na glebie jest kosa , myśl o tych SLRach, bo są mniam , zostajesz przy 18", czy bedzie coś więcej
Opublikowano 25 Października 201015 l no moja padlina , przygotowana do zimy : -świeczki działają perfekt -wymieniony czujnik G62 -zalany nowym płynem chłodniczym febi -wymiana klocków przód i tył +tylny zacisk okazało się , że zatarty tłoczek i zniszczona osłonka -zalany płyn hamulcowy motul rbf600 btw szykuje sie zmiana felg na wiosnę , jakbyscie byli na tyle mili , żeby propozycje swoje tu wrzucać to byłby kox...aaa interesuje mnie cos kultowego...18" a te co Ci wrzuciłem nie podobaja Ci się?
Opublikowano 25 Października 201015 l Autor ...zostają 18tki , bo mam nówki opony i szkoda ich oddawać aaa mam jeszcze nowego moda , dzięki koledze gwerty , będę miał nowe soczewki i odbłyśniki lamp , heh ,odrazu zobaczę w jak kiepskim stanie są moje 10 letnie
Opublikowano 25 Października 201015 l ...zostają 18tki , bo mam nówki opony i szkoda ich oddawać aaa mam jeszcze nowego moda , dzięki koledze gwerty , będę miał nowe soczewki i odbłyśniki lamp , heh ,odrazu zobaczę w jak kiepskim stanie są moje 10 letnie ja się przymierzam, do Bixa :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Październik 2010, 20:46_________________________________________________a te http://moto.allegro.pl/felgi-18-rs6-czarny-mat-opony-audi-volkswagen-i1290127891.html
Opublikowano 25 Października 201015 l Autor ...o karwa trafiłeś w sam środek :good: zajepiaszcze :kox:
Opublikowano 25 Października 201015 l ...o karwa trafiłeś w sam środek :good: zajepiaszcze :kox: chodzą za mną od wiosny, te kółka , ale chyba zostaje przy swoich
Opublikowano 25 Października 201015 l Autor Kiedys Arek je chyba mierzył i kosiły niemiłosiernie :kox:
Opublikowano 25 Października 201015 l Kiedys Arek je chyba mierzył i kosiły niemiłosiernie :kox: no i od tamtej pory chodza za mna strasznie
Opublikowano 25 Października 201015 l ...te patelnie wogóle mnie nie ruszają W wątku z Vt, józkowi ktoś zroobił i na glebie jest kosa nie ktoś... :gwizdanie: za mną też chodzą eReSy od momentu gdy zobaczyłem to foto
Opublikowano 25 Października 201015 l ...te patelnie wogóle mnie nie ruszają W wątku z Vt, józkowi ktoś zroobił i na glebie jest kosa nie ktoś... :gwizdanie: za mną też chodzą eReSy od momentu gdy zobaczyłem to foto są wyjeb@#$%^