Kolkov Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 dzisiaj zamówiłem , nie wiem na kiedy dojdą [br]Dopisany: 30 Marzec 2010, 23:05_________________________________________________ gdzie :?: za ile :?:
Iverson Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 z tajlandii , ale gość mi odpisal ze do europy nie wysyła
SoMeS Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 z tajlandii , ale gość mi odpisal ze do europy nie wysyła swoją drogą to zastanawiałem się czy jak będzie Ci auto na parkingu stało to właśnie w tym
SoMeS Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 w czym?? aaaa.. teraz dopiero się przyjrzałem... myślałem że to są pokrowce na koła
Iverson Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 w czym?? aaaa.. teraz dopiero się przyjrzałem... myślałem że to są pokrowce na koła co za kwiat :polew: :polew: :polew: aż się poplułem :polew: :polew:
FAFAL Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Fajne te dekle A ja wiem gdzie fura stoi bedzie co na allegro pogonić
FAFAL Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 widziałem, że dziś też chyba rezałeś mieszkanko?
Iverson Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 widziałem, że dziś też chyba rezałeś mieszkanko? już mieszkamy i na bieżąco kończymy
aju Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Pokrowce na koła co wy cpacie masakra lol
SoMeS Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Pokrowce na koła co wy cpacie masakra lol wpadnij do NL to zobaczysz
aju Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Pokrowce na koła co wy cpacie masakra lol wpadnij do NL to zobaczysz już się boję... wujek władek jeszcze się znajdzie i koniec :gwizdanie: SoMeS TY stary narkus jesteś
SoMeS Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 już się boję... wujek władek jeszcze się znajdzie i koniec :gwizdanie: SoMeS TY stary narkus jesteś :gwizdanie:tylko nie narkus
Iverson Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 hehe mam naklejkę wheels-whores.com - rózową, wygląda za***iście i mam dekielki porsche jupppppiiii , tego mi brakowało na felgach , tylko niech gumki przyjdą to porobię pikczersy :kox: :cool1:
rafalekx Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 hehe mam naklejkę wheels-whores.com - rózową, Gdzie naklejona?
Iverson Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 szukam miejsca , ale będzie chyba na tylnym nadkolu na dole na czarnym plastiku
rafalekx Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 szukam miejsca , ale będzie chyba na tylnym nadkolu na dole na czarnym plastiku Że jak? Bo jakoś sobie nie mogie wyobrazić Ten jegomość co mówiliśmy już wcześniej, ma na zderzaczku Tak jakby na samym końcu auta lekko zaczepiając o tył patrząc na bok auta od strony pasażera No ale tak jak mówiłem - miejsce nie zostało wybrane przypadkowo
Rekomendowane odpowiedzi