Dżordż Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Witam. Chciałem zapytać jak to jest przy wymianie błotników z przedliftowych na poliftowe? Czy wszystko będzie pasować? Jak to jest z tą listwą szeroką na błotniku poliftowym? Czy można ją ściągnąć? I jak to jest z mocowaniem dolnego błotnika? Poproszę o jakieś info odnośnie całej wymiany
kristek1900 Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Mocowanie błotnika jest to samo. Różnice to: brak logo na błotniku poliftowym i większy kierunkowskaz boczny i dziura na spinkę mocującą listwę dolną. A i jeszcze nie ma rantu na kierunek dzielony, bo w polifcie jest lampa zespolona.
Dżordż Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Opublikowano 6 Maja 2014 no ok wizualne różnice to wiem ale chodzi mi bardziej czy po założeniu poliftowego zgra się on np z drzwiami tak samo jak przedliftowy?
kristek1900 Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Ja mam z prawej strony założony poliftowy i nie widzę różnicy Zapomniałem dodać ,że po pierwszym lifcie
Rekomendowane odpowiedzi