H4mm3R Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Co polecacie z odkurzaczy samochodowych do weekendowego odkurzania, kwota do 200zł. Osobiście zastanawiam się nad > Gospodarstwo domowe - Odkurzacze - Ręczne odkurzacze kompaktowe - Odkurzacze samochodowe - Odkurzacz samochodowy 12 V Dustbuster Może ktoś ma/używa/poleca??
Griffe Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Zdecydowanie lepiej kupic odkurzacz domowy np mala tania Amice za 129 zeta. W przeciwienstwie do szajsow 12v, Amica odkurza.
H4mm3R Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Opublikowano 9 Maja 2014 Też brałem coś takiego pod uwagę, tylko np do takiej Amici niema końcówek którymi się dotrze do trudno dostępnej wnęki.
dracus6662 Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 mam mały odkurzacz silver crest ma końcówkę zwykla z rura ,do tego koncówka cienka plaska żeby miedzy siedzeniami odkurzyć oraz końcówka szczoteczka krzydatna do dywaników i bagazu, Efekty działania oceniam na 3+ w skali do 5 Moc odkurzacza nie jest powalająca ale z okruchami ciastek spokojnie sobie radzi tak samo z piaskiem , zaletą jest to że jest niewielki ma zestaw kilku końcówek + wąż, nie jest strasznie hałaśliwy i można go zawsze odpalic w aucie:wink: Minus to nie wielki pojemnik który trzeba ze dwa razy wymienić podczas odkurzania , mała moc w porównaniu z standardowym odkurzaczem (ale wystarczająca do nie zawalonego błotem auta)
griga-st Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Za te pieniądze tylko 230V... Ja używam na łódce takiego: OKRUCH DeWalt ODKURZACZ DC500 NA MOKRO 7,5L (4176035020) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Z tym ze dokupiłem baterie o większej pojemności.
peyter Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Ja mam ten Gospodarstwo domowe - Odkurzacze - Ręczne odkurzacze kompaktowe - Odkurzacze samochodowe - Odkurzacz samochodowy DustbusterŽ PivotŽ Auto I bardzo zadowolony jestem, wyssie wsyztsko jak odkurzacz domowy...do tego zestaw koncowek, dotrzesz wszedzie. No i dlugi kabel.
sQbaniutki Opublikowano 16 Grudnia 2015 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Polecam ten odkurzacz.http://allegro.pl/black-decker-odkurzacz-samochodowy-pad1200-12v-i5773139250.html. Mam go od niedawna i spełnia swoje zadanie.Wsysa aż miło.
peter251 Opublikowano 22 Października 2017 Opublikowano 22 Października 2017 Używam domowego firmy Amica i jestem zadowolony https://www.ceneo.pl/44609307#tab=reviews
Caporeira Opublikowano 24 Maja 2020 Opublikowano 24 Maja 2020 Czy te akumulatorowe lub pod zapalniczkę są coś warte?
lutas Opublikowano 26 Maja 2020 Opublikowano 26 Maja 2020 Jakbyś trochę zwiększył budżet, to mógłbyś wyhaczyć używanego Dysona. To zupełnie inna liga w ergonomii, wygodzie użytkowania, itp.
Rekomendowane odpowiedzi