Kolczi Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Witam! Zmieniłem radio ze starego kaseciaka ( zaraz po kupnie auta). Na starym radiu działało mi wszystko ( tzn wszystkie głośniki łącznie z SUBem).Nowe radio to AUDI CONCERT wiec myślałem , że wszystko zadziała bez zarzutu. Po zmianie działa tylko przód. Nie jestem pewien czy od początku, odkryłem to niedawno przypadkiem jak czyściłem autko. Moje pytania: 1. Czy moje nowe radio może nie współpracować z BOSE SYSTEM? 2. Jak sprawdzić jaki system Bose mam , bo wiem ze sa rozne i czy sa do nich dedykowane radia? Prosze o sugestie.
airbob Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 "Zmieniłem radio ze starego kaseciaka" tzn z jakiego ? Czy do Concerta podpiąłeś zestaw kostek żółta zielona i niebieska ?
elmo814 Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 trzeba odpowiednio zakodowac radio do auta , pozatym opisz/pokaz co to za radio 1 i 2
marekg Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 No własnośnie, radio musi być zakodowane do współpracy w trybie bose.
Rekomendowane odpowiedzi