Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ ALL B6 ] 1.9 AWX by dydek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich :decayed:

W tym wątku chciałem przedstawić moje skromne wozidło którego posiadaczem jestem

A4 B6 1.9 TDI AWX 131KM 5 Gear
Kolor : LY7W
Wnętrze: 

RECARO speed + schowki

RNSE LED + Tv

Climatron b7 i grzane tyłka

Schowek ze zmieniarka

BOSE b7 + tuba Q5 na wzmacniaczu RS6

Drl 

Clh

Lustro fotochrom z kompasem

Kolor FIS

Ręczny RS4

Klamki RS4

Sufit Sline + Ambient

Start RS4

Przyciski szyb a6 c7

Dekory 1NK

Tempomat

Pamięć foteli

Dodatkowe gniazdo zapalniczki w popielniczke USA

Włącznik z Q3 

DSC_0628.JPG

DSC_0629.JPG

DSC_0627.JPG

DSC_0583.JPG

DSC_0566.JPG

Edytowane przez dydek1

Opublikowano

Pogratulować wyboru :thumbup1: Ładnie się zapowiada. Powodzenia w modach:decayed:

Opublikowano

http://s12.postimg.org/jx43re209/Obraz_173.jpg

Gdzie jest ten silniczek do regulacji ręcznej????

Śruby które zaznaczyłeś służą do ustawiania ręcznego:wink: a silniczek jest w środku

Powodzenia w modzeniu i bezawaryjności

Opublikowano
  • Autor

http://s12.postimg.org/jx43re209/Obraz_173.jpg

Gdzie jest ten silniczek do regulacji ręcznej????

Śruby które zaznaczyłeś służą do ustawiania ręcznego:wink: a silniczek jest w środku

Powodzenia w modzeniu i bezawaryjności

1 i 2 ?? Chodzi mi o to w której śrubie jest ten silniczek bo chce wymienić w nim końcówke którą wezme z passka b6

Opublikowano

w żadnej, do silniczka dostaniesz się dopiero jak ściągniesz klapkę do której jest przetwornica mocowana:wink:

Opublikowano
  • Autor

aaaa rozumiem , dzięki :wink:

Bixy się montują a ja myśle już o halo..

Znalazłem zdj z zółtymi halo

Teraz pytanie do tych co to już mają : Lepiej zakładać taką folie? Jeśli tak to jaką ?? Czy założyć takie żarówki :

Super White H8 H11 HB3 HB4 9005 9006 cool LED BMW (4249407688) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Wiele osób na forum bardzo je poleca io tak sie zastanawiam

Myslałem tez o tym :

Żarówka diody LED H11 18 SMD Xenon look (4236666634) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ale podobno transport jest dla nich zabójczy , słaba jakość wykonania i należy chyba bieguny zmieniać ....

Opublikowano
Co do żarówek w halogen to ktoś polecał coś takiego:

Żarówka LED CREE H11 7,5 Wat Xenon Look FV! (4236665893) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ale osobiście nie widziałem jak to świeci.

miałem je,jak drl w halo:decayed: , potrzeba rezystor aby na nich jeździć(przy sprawdzaniu błędu nie wywala) :wink: wyglądają ok ale nie świecą:facepalm:

dydek te pierwsze mam obecnie:whistling: wyglądają i świecą :thumbup1:

z postojem 20140510_210930.jpg

z xenonem20140510_211123.jpg

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Znowu auto trafiło na pare dni pod lupe.Tym razem zrobiony mały program .Końcówki BA in

Obraz_180.jpg
A oto efekt :
Obraz_190.jpg
Ogólnie 174 KM 375 Nm :thumbup1:

---------- Post dopisany 25-06-2014 at 19:23 ---------- Poprzedni post napisany 24-06-2014 at 20:56 ----------

Nowe graty

DSC00867.jpg

DSC00869.jpg

---------- Post dopisany at 19:48 ---------- Poprzedni post napisany at 19:23 ----------

Obraz_191.jpg

Obraz_192.jpg
Nowe graty cz.2
Obraz_210.jpg
Obraz_208.jpg
Maty bitumiczne :decayed:
Obraz_207.jpg
Wyszło tak:
Obraz_206.jpg

---------- Post dopisany 16-07-2014 at 18:06 ---------- Poprzedni post napisany 25-06-2014 at 19:48 ----------

+ w5w LED
Obraz_209.jpg

Czas uzupełnić temat :)

Zmiana oświetlenia przestrzeni nóg na LED

Obraz_264.jpg

Skompletowane graty pod tempomat ...Moduł Q + taśma multi B7 :)

Obraz_253.jpg

+ Licznik kolor :)

Obraz_255.jpg

No i mamy wynik

Obraz_262.jpg

Obraz_263.jpg

Edytowane przez dydek1

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zmiana oświetlenia przestrzeni nóg na LED

Zmieniałeś moduł czy jakoś inaczej podłączyłeś? :wink: PS. Dobry Sedanik :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Zrobione to było na krótko pod sterowanie przy czerwonej lampce ale szykuje sie na na mce f + fotochrom z kompasem także cała elektryka będzie ori

Opublikowano

Zrobione to było na krótko pod sterowanie przy czerwonej lampce ale szykuje sie na na mce f + fotochrom z kompasem także cała elektryka będzie ori

też to planuje właśnie ogarnąć :decayed: tylko bez kompasu :wink:

Opublikowano
  • Autor

Niestety ...by zrobić fotochrom na ori potrzeba jest sporo części :) ja planuje od razu za jednym zamachem machnąć fotochrom + drl by w końcu zamknąć raz na zawsze półkę pod nogami i już tam nie zaglądać :)

Opublikowano

Niestety ...by zrobić fotochrom na ori potrzeba jest sporo części :) ja planuje od razu za jednym zamachem machnąć fotochrom + drl by w końcu zamknąć raz na zawsze półkę pod nogami i już tam nie zaglądać :)

z tym masz rację :wink: drl i clh? to samopoziom będziesz zakładał mam rozumiec, bo nie bedzie juz miejsca na regulacje swiateł :P

Edytowane przez Zieluu

Opublikowano
  • Autor

samo poziom odpuszczam , zrobię jedynie spryskiwacze ....clh także odpuszczam bo to wgl mnie zbędny bajer ....jedynie drl na tą chwile mnie interesuje bo nie chce non stop jezdzić na tym bi xenonie i czekać aż w końcu któraś przetwornica lub żarnik padnie :decayed:

a regulacja i tak mi nie działa z kabiny na tą chwile bo nie zmieniłem w lampach patyków na te od paska b6 ....ustawiłem ręcznie te bixy

Edytowane przez dydek1

Opublikowano

samo poziom odpuszczam , zrobię jedynie spryskiwacze ....clh także odpuszczam bo to wgl mnie zbędny bajer ....jedynie drl na tą chwile mnie interesuje bo nie chce non stop jezdzić na tym bi xenonie i czekać aż w końcu któraś przetwornica lub żarnik padnie :decayed:

a regulacja i tak mi nie działa z kabiny na tą chwile bo nie zmieniłem w lampach patyków na te od paska b6 ....ustawiłem ręcznie te bixy

aaa tak to wszystko wymyśliłeś :D drl fajna opcjaaa :thumbup1: musze rozważyć u siebie tez na przyszłość :wink:

Opublikowano
  • Autor

też to planuje właśnie ogarnąć tylko bez kompasu

Zieluu jak także planujesz fotochrom to oprócz przełącznika potrzebnego do drl , moduł kosztuje 120 zł wiec biorąc pod uwage koszty lustra bądz MCE jest to śmieszna kwota a drl śmiga :decayed:

Opublikowano

też to planuje właśnie ogarnąć tylko bez kompasu

Zieluu jak także planujesz fotochrom to oprócz przełącznika potrzebnego do drl , moduł kosztuje 120 zł wiec biorąc pod uwage koszty lustra bądz MCE jest to śmieszna kwota a drl śmiga :decayed:

tak tak, z tym sie zgodze, tylko albo wybor: drl + clh i robic samopoziom bo chce xenon zakladac, albo ryzykowac i do xenonu zwyklad regulacja + clh, i dlatego juz miejsca na drl z prawdziwego zdarzenia nie ma miejsca, tylko na "twardo" :decayed:

Opublikowano
  • Autor

...albo regulacja + drl -> ciężko taki przełącznik dorwać bo sam swego czasu szukałem ale zapytałem w ASO i cena była bodajże 130 złociszy

Opublikowano

Dydek skoro chcesz rezać lustro to nie odpuszczaj clh,a jak nie będziesz rezal poziomu to ja bym szukał przełącznika regulacji+clh i pokrętło od clh wykorzystał do clh/drl