Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ ALL B6 ] 1.9 AWX by dydek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

etka tak podaje, i ja swój 22 mm kupiłem właśnie od S4 B7.  A przynajmniej sprzedający tak twierdził. 

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, staniek napisał:

etka tak podaje, i ja swój 22 mm kupiłem właśnie od S4 B7.  A przynajmniej sprzedający tak twierdził. 

Z którego roku było to b7 pamiętasz? Bo pewnie z początku produkcji nie ma co szukać a takie się wlasnie częściej trafiają na czesci

Edytowane przez dydek1

Opublikowano

Nie pamiętam bo to ponad dwa lata temu było, ale jak będę pamiętał to w weekend zerknę do etki i Ci napiszę. 

Pozdr 

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, staniek napisał:

Nie pamiętam bo to ponad dwa lata temu było, ale jak będę pamiętał to w weekend zerknę do etki i Ci napiszę. 

Pozdr 

Oki

Opublikowano

Według Etki S4 B7 miały staby 22mm od VIN'u 8E-6-000 0001, ale wiadomo najlepiej dla pewności poprosic żeby sprzedający jednak zmierzył średnicę.

Pozdr

Opublikowano

Witam, z góry przepraszam że tu pisze ale mam b6 quatrro awx z kominami po lewej i prawej stronie tylko że zagięte... Moje pytanko czy kupując zderzak z odkrytymi kominami np od 1.8t będzie pasował plug&Play ? Mocno siara wygląda z zagiętymi rurkami bo nigdzie nie mogę znaleźć zdjęć :(

Opublikowano
  • Autor
W dniu 21.10.2018 o 10:55, staniek napisał:

Według Etki S4 B7 miały staby 22mm od VIN'u 8E-6-000 0001, ale wiadomo najlepiej dla pewności poprosic żeby sprzedający jednak zmierzył średnicę.

Pozdr

Kurcze, to pozostaje mi jedynie prosić by z suwmiarka sprzedający biegał i mierzył:)

Opublikowano
  • Autor
W dniu 24.10.2018 o 01:33, Walcziii napisał:

Witam, z góry przepraszam że tu pisze ale mam b6 quatrro awx z kominami po lewej i prawej stronie tylko że zagięte... Moje pytanko czy kupując zderzak z odkrytymi kominami np od 1.8t będzie pasował plug&Play ? Mocno siara wygląda z zagiętymi rurkami bo nigdzie nie mogę znaleźć zdjęć :(

Zderzak bd pasował :)

Opublikowano
13 godzin temu, dydek1 napisał:

Kurcze, to pozostaje mi jedynie prosić by z suwmiarka sprzedający biegał i mierzył:)

W sumie tak. Ale jak foto jest dobre to da się poznać czy jest to 20 mm czy 22 mm po tych plastikowych tulejkach na stabilizatorze (22 ma długie tulejki, a w 20 jest to jedynie pierścień oporowy). Popatrz sobie na zdjęcia, chociażby w Google grafika, to obczaisz o co mi chodzi  :)

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, staniek napisał:

W sumie tak. Ale jak foto jest dobre to da się poznać czy jest to 20 mm czy 22 mm po tych plastikowych tulejkach na stabilizatorze (22 ma długie tulejki, a w 20 jest to jedynie pierścień oporowy). Popatrz sobie na zdjęcia, chociażby w Google grafika, to obczaisz o co mi chodzi  

Dobrze znalazłem? Od góry niby 22mm

3751028s-960 (1).jpg

Opublikowano

Od góry 22, a ten niżej to będzie 18. W 20 guma siedzi bezpośrednio na pręcie stabilizatora, po tym numerze 8E0 511 409 AJ znajdziesz jak wygląda to w 20 mm  

Już mam https://goo.gl/images/byiykE

Opublikowano
  • Autor
49 minut temu, staniek napisał:

Od góry 22, a ten niżej to będzie 18. W 20 guma siedzi bezpośrednio na pręcie stabilizatora, po tym numerze 8E0 511 409 AJ znajdziesz jak wygląda to w 20 mm  

Już mam https://goo.gl/images/byiykE

Dzięki,wielkie:) już wiem czego szukać:) 

Teraz tylko polowanie zostaje

Opublikowano

Panie foty nie banglają w pierwszym poście ? 

Opublikowano
  • Autor
4 godziny temu, MARCIN607 napisał:

Panie foty nie banglają w pierwszym poście ? 

Marcin, będą niedługo, poprawione i zaktualizowane ???

Opublikowano

?

Opublikowano
  • Autor

Zima 2k18 ?

DSC_0623.JPG

DSC_0619.JPG

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Zawiasy i siłowniki do automatycznego unoszenia klapy i gekon ???

DSC_0699.JPG

DSC_0700.JPG

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Zawiasy zainstalowane. Nagrywane na szybko butelka

Opublikowano

Dobry modzik :thumbup1: szkoda że w avancie nie wymyślili czegoś takiego :facepalm:

Opublikowano
  • Autor
Teraz, MichałA4 napisał:

Dobry modzik :thumbup1: szkoda że w avancie nie wymyślili czegoś takiego :facepalm:

Były, - sprężynki zielone lub niebieskie. Nie pamiętam które lepiej dzialaly