emczyk Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 Witam. Dzisiaj nagle przestały działać mi te małe wyświetlacze data, licznik kilometrów, Wyświetlacze są podświetlane ale nie widać cyferek daty i przebiegu kilometrów. Najpierw pojawiły się ###### a potem wszystko znikło , widać tylko podświetlenie. Fis działa normalnie . Czy ktoś spotkał się już z czymś takim. Z góry dziękuje za pomoc.
jacek70 Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 Przeprowadź test zegarów,może coś wyjdzie. A tak nawiasem mówiąc to czy wyciągałeś może zegary?
emczyk Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Opublikowano 19 Maja 2014 Zegary nie były wyciągane. Nagle się to stało. Jutro podepnę Vag-a i sprawdzę. Dzisiaj zrobiłem test zegarów i dalej nic. Ale była mała nadzieja bo rano na chwilkę dosłownie sekundę pojawiły się wskazania km i zegara. I co z tym zrobić?
emczyk Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Opublikowano 20 Maja 2014 Witam. Sprawa zakończona sukcesem. Wyciągniecie bezpiecznika nic nie dało ale dziękuję za sugestie. jacek70 zadał pytanie czy zegary były wyciągane. Oczywiście ze nie były aż do dzisiaj . Problem polegał na poluzowanej zielonej wtyczce tej nie od fisu. Po prostu docisnąłem ją mocniej i jest ok . Pozdrawiam.
-sebo- Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 hehe zawsze padają najbardziej błache rzeczy^^
jacek70 Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 To się nazywa złośliwość przedmiotów martwych. Ważne ze się udało.
elmo814 Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 jak cos mam licznik do twojego auta do sprzedania
Rekomendowane odpowiedzi