piotrek27 Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Witam Czy zna ktoś jakaś sprawdzoną miejscówkę nad Balatonem najlepiej północny brzeg ewentualnie południowy. Najlepiej gdyby był to domek 8-10 osobowy. Ewentualnie jakiś hotel może ktoś polecić, na internecie jest mnóstwo ofert ciężko coś wybrać.
mAti_brd Opublikowano 31 Maja 2014 Opublikowano 31 Maja 2014 byłem już trzy lata pod rząd nad Balatonem w miejscowości Zamardi polecam jeśli chodzi o domki to znajdziesz na miejscu ja nigdy nie rezerwowałem
piotrek27 Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Opublikowano 31 Maja 2014 A w sezonie jadę od 15-10 Lipiec też nie bd problemu żeby coś znaleźć już na miejscy?
mAti_brd Opublikowano 31 Maja 2014 Opublikowano 31 Maja 2014 ja byłem dwa razy po haineken sound festiwal i były wolne miejsca natomiast raz byłem w czasie trwania festiwalu i jeden nocleg w samochodzie powiem że gruba impreza
chudineze Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Szkoda, że dopiero teraz zauważyłem, ale może się przyda korzystałem z ich usług i było elegancko Ferienhaus in Balaton, Delta T. Tours Utazsi iroda honlapja, Unterknfte am Nordufer des Balaton, in Badacsony, in Keszthely,Szllshelyek, nyaralk, a Balaton szaki partjn, Badacsony, brahmhegy, s Keszthely krnykn miejscowość Badacsony - oferta BAD.05
Rekomendowane odpowiedzi