soprano78 Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 Witam,otoz po wymianie rozrzadu auto nie jedzie tak jak jechalo przed,slowo mulowate jest troche przesadzone ale czuc ze auto stracilo na mocy i stad moje pytanie czy to zawsze tak jest i trzeba troche pojezdzic zeby rozrzad sie ulozyl czy to raczej wina zlego ustawienia kata wtrysku lub przestawienia rozrzadu:kwasny:
HeresR32 Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 raczej masz cos zle ustawione, obstawiam pompe paliwa trzeba ja ustawiac pod kompem bo minimalne przestawienie moze wiele zmienic, jak ustawiali ci na "flamaster" to na 99% jest zle ustawiona
soprano78 Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Opublikowano 23 Maja 2014 Robilem rozrzad w Aso wiec jutro jade na reklamacje.
and016 Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 ile cie to kosztowało za tak pseudo profesjonalna obsługę
soprano78 Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) 3,8 tys plus pompa wody,termostat,sprzeglo wentylatora i napinacz hydrauliczny ktory niestety nie wchodzi w sklad zestawu glownego rozrzadu oraz czujnik temperatury plynu. Rabat 15% na czesci i na robocizne 35% oraz dwa lata gwarancji. Edytowane 18 Listopada 2014 przez soprano78
and016 Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 to nie dużo zapłaciłeś, to ja za wymianę rozrządu z częściami które wymieniasz +wymiana wszystkich filtrów i oleju +czyszczenie odmy +2 uszczelki pokrywy zaworów +czujnik kompresora klimatyzacji+nabicie klimy + robocizna zapłaciłem 3,8 tys
KrzysiekA4 Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 to nie dużo zapłaciłeś,to ja za wymianę rozrządu z częściami które wymieniasz +wymiana wszystkich filtrów i oleju +czyszczenie odmy +2 uszczelki pokrywy zaworów +czujnik kompresora klimatyzacji+nabicie klimy + robocizna zapłaciłem 3,8 tys To za plastik biorą tyle kasy?? drogo faktycznie:facepalm:
rogerwro Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 to nie dużo zapłaciłeś,to ja za wymianę rozrządu z częściami które wymieniasz +wymiana wszystkich filtrów i oleju +czyszczenie odmy +2 uszczelki pokrywy zaworów +czujnik kompresora klimatyzacji+nabicie klimy + robocizna zapłaciłem 3,8 tys To za plastik biorą tyle kasy?? drogo faktycznie:facepalm: takie sa realia Krzysiu... na 2.5TDI tną jak chcą...
KrzysiekA4 Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 Michał nie martw się razem damy rade taniej:wink:
Rekomendowane odpowiedzi