turbobastard Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 Wiem ze lambda wywali blad na blacie ale i tak jechac bede do tunera na poprawe softu wiec mi to zrobi
cinkers Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 U mnie lambda wywaliła błąd dopiero po kilkuset (chyba 400 czy 500) km, więc jeśli z programem się nie spieszy to można raz na te 400km skasować i jechać dalej.
adrian92 Opublikowano 6 Września 2014 Autor Opublikowano 6 Września 2014 U mnie lambda wywaliła błąd dopiero po kilkuset (chyba 400 czy 500) km, więc jeśli z programem się nie spieszy to można raz na te 400km skasować i jechać dalej. hmm, dobrze wiedzieć, wiec wiem już co chce nastepne Wiem ze lambda wywali blad na blacie ale i tak jechac bede do tunera na poprawe softu wiec mi to zrobi tylko upewnij się ze masz kogoś 'znajomego' kto Ci ogranie przegląd, bo spaliny sprawdzają przecież tu. (ja mam jak coś )
turbobastard Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 (edytowane) Wiem ze lambda wywali blad na blacie ale i tak jechac bede do tunera na poprawe softu wiec mi to zrobi tylko upewnij się ze masz kogoś 'znajomego' kto Ci ogranie przegląd, bo spaliny sprawdzają przecież tu. (ja mam jak coś ) Mam Adrian bo teraz autko jest u mechanika gdzie robic beda silnik po peknietym lancuchu od pompy olejowej (nooooo :/ ) i mowil tam wlasciciel ze moze mi zalatwic mot tam niedaleko jego garazu, albo w razie czego udam sie do Ciebie, bo te 20 kucy takim dosc tanim kosztem to dosc kuszaca sprawa, chodzilo mi tez o dzwiek z wydechu, chcialem tez osiagnac taki jak uzyskales po wywaleniu puch wiec i to zrobie na 100% bo mi sie taki podoba wlasnie. Edytowane 6 Września 2014 przez turbobastard
adrian92 Opublikowano 9 Września 2014 Autor Opublikowano 9 Września 2014 Bartek, to nieźle mam nadzieje że szybko ogarniesz temat. w końcu udało mi się uszczelnić podłokietnik w kolorze na ebay, po otwarciu paki przeżyłem szok był nieżle upier** ale godzinka czyszczenia i jest b.dobrze. jeszcze musze ogarnać zasilanie do podświetlenia go.
akjam Opublikowano 10 Września 2014 Opublikowano 10 Września 2014 Mała rzecz a cieszy i przydatna sprawa. BTW Szkoda, że nie ma tego w standardzie.
adrian92 Opublikowano 14 Września 2014 Autor Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) Mała rzecz a cieszy i przydatna sprawa. BTW Szkoda, że nie ma tego w standardzie. Dokładnie, powinno być w standardzie! dziś było trochę czasu wiec polutowałem trochę, podłączyłem oświetlenie podłokietnika oraz kable usb i jack za schowka do podłokietnika, taki łatwiejszy dostęp. Edytowane 14 Września 2014 przez adrian92
Grzehu Opublikowano 14 Września 2014 Opublikowano 14 Września 2014 A powiedz tych przewodów wogole nie widać z zewnątrz? Jeśli ich nie widać to i ja tak zrobię.
turbobastard Opublikowano 14 Września 2014 Opublikowano 14 Września 2014 Czemu ma byc je widac? Jak tunelem poprowadzisz.
kokoswojtek Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 adrian92 a Ty w jakiej czesci uk mieszkasz???
adrian92 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2014 (edytowane) adrian92 a Ty w jakiej czesci uk mieszkasz??? okolice Birmingham Trochę mnie tu nie było, praca praca praca, jakoś na mody trzeba zarabiać . trochę się z tematem ruszyło, na święta żonka fundowała przyciemnienie szybek, a teściowie owiewki heko. (proszę nie pisać ze nielegal, bo dobrze o tym wiem . pozatym został zamówiony zawieszenie gwintowane AP, oraz skompletowane wiekowość gratów do AIR Rida, brakuje tylko okuć. Edytowane 25 Grudnia 2014 przez adrian92
turbobastard Opublikowano 25 Grudnia 2014 Opublikowano 25 Grudnia 2014 A ze przod przyciemniles tak? Psy Cie za to nie zatrzymaja?
instruktor83 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Opublikowano 25 Grudnia 2014 (edytowane) adrian92 , powiedz ile dałeś za tą kamerkę do tego by się wyświetlało jak wrzucisz bieg wsteczny? to jest nie ori rozumiem? a jaki jest efekt? Edytowane 25 Grudnia 2014 przez instruktor83
adrian92 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) wszystkie oprócz przedniej, (7 szt), liczę ze nie miałem kiedyś bmw i tez miałem ( tylko ciemniej) i przez ponad rok jeździłem i nie zatrzymali, jak zatrzymają będę targał trudno, ale liczę ze nie adrian92 , powiedz ile dałeś za tą kamerkę do tego by się wyświetlało jak wrzucisz bieg wsteczny? to jest nie ori rozumiem? a jaki jest efekt? tak kamerka nie jest ori, jest to zwykła kamerka do cofania z mocowaniem które wygląda 'podobnie do ori' blenda, do tego musisz kupić moduł (kolega z forum sprzedaje) i zakodować i po wrzuceniu wstecznego pokazuje Ci obraz, na jakość nie narzekam, płaciłem ( w przeliczeniu na zl) ok 80zl za kamerkę z przesyłka z chin. zaczynam kompletowac graty do Air rida i dziś przyszedł gwint AP zamówiony przed świętami. ah ci kurierzy... Edytowane 10 Stycznia 2015 przez adrian92
hejneken Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Lecisz grubo z tematem ! auto coraz lepiej wygląda xd
adrian92 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2015 Ile taki gwincik zawieszenie gwintowane firmy AP do b7 to koszt około 2300-2400zl , Lecisz grubo z tematem ! auto coraz lepiej wygląda xd niemoge się doczekać az zawieszenie zamontuje ale trzeba szykować auto na sezon zlotowy 2015 bo nie duzo czasu zostało a ostatni sezon sie opuściłem we spotach..
rs4wagon Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) ladnie sie dzieje w temacie pozdrowienia z poludnia, ps jakbys mial jakies problemy chetnie sluze pomoca na powietrzu latam od 6 lat,troche tez aut zmontowalem Edytowane 5 Lutego 2015 przez rs4wagon
adrian92 Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Opublikowano 21 Lutego 2015 (edytowane) Dzięki kolego. Napewno się odezwę jak będę gotowy do montażu o kilka wskazówek Mialem nie zmieniać felg na ten sezon ale wyszlo jak zawsze. Kupiłem fele z porshe cayenne za dobrą kasę , 19" 9j z oponami 215 35 niestety jedna jest do wymiany, były też w kaplecie adaptery ale niestety 5x100 5x130 25mm wiec te idą na sprzedaż/zamiane i sprubujemy to ładnie zgrać z buda adaptery 5x100 sprzedane i kupilem odpowiednie, 5x112, dziś pierwsza przymiarka koła lecz chyba będę chciał wymienić adaptery na tył na 30mm bo spodziewałem się ze koło bardziej się wysunie przy 25mm. Edytowane 21 Lutego 2015 przez adrian92
marcinch001 Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 Fakt trochę schowane to koło . Fajne te felgi od porsche .
Rekomendowane odpowiedzi