Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B7 Avant 1.8T Sline, 19'' porsche, AIR RIDE nowe zdjecia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem ze lambda wywali blad na blacie ale i tak jechac bede do tunera na poprawe softu wiec mi to zrobi

Opublikowano

U mnie lambda wywaliła błąd dopiero po kilkuset (chyba 400 czy 500) km, więc jeśli z programem się nie spieszy to można raz na te 400km skasować i jechać dalej.

Opublikowano

U mnie lambda wywaliła błąd dopiero po kilkuset (chyba 400 czy 500) km, więc jeśli z programem się nie spieszy to można raz na te 400km skasować i jechać dalej.

hmm, dobrze wiedzieć, wiec wiem już co chce nastepne :decayed::D

Wiem ze lambda wywali blad na blacie ale i tak jechac bede do tunera na poprawe softu wiec mi to zrobi

tylko upewnij się ze masz kogoś 'znajomego' kto Ci ogranie przegląd, bo spaliny sprawdzają przecież tu.

(ja mam jak coś :D )

Opublikowano (edytowane)

tylko upewnij się ze masz kogoś 'znajomego' kto Ci ogranie przegląd, bo spaliny sprawdzają przecież tu.

(ja mam jak coś :D )

Mam Adrian bo teraz autko jest u mechanika gdzie robic beda silnik po peknietym lancuchu od pompy olejowej (nooooo :/ ) i mowil tam wlasciciel ze moze mi zalatwic mot tam niedaleko jego garazu, albo w razie czego udam sie do Ciebie, bo te 20 kucy takim dosc tanim kosztem to dosc kuszaca sprawa, chodzilo mi tez o dzwiek z wydechu, chcialem tez osiagnac taki jak uzyskales po wywaleniu puch wiec i to zrobie na 100% bo mi sie taki podoba wlasnie.

Edytowane przez turbobastard
Opublikowano

Bartek, to nieźle :angry::kox: mam nadzieje że szybko ogarniesz temat.

w końcu udało mi się uszczelnić podłokietnik w kolorze na ebay, po otwarciu paki przeżyłem szok :kox: był nieżle upier** ale godzinka czyszczenia i jest b.dobrze. jeszcze musze ogarnać zasilanie do podświetlenia go.

DSC_2031.JPG

DSC_2024.JPG

DSC_2039.JPG

Opublikowano

:good: Mała rzecz a cieszy i przydatna sprawa. :wink4: BTW Szkoda, że nie ma tego w standardzie. :facepalm:

Opublikowano (edytowane)

:good: Mała rzecz a cieszy i przydatna sprawa. :wink4: BTW Szkoda, że nie ma tego w standardzie. :facepalm:

Dokładnie, powinno być w standardzie!

dziś było trochę czasu wiec polutowałem trochę, podłączyłem oświetlenie podłokietnika oraz kable usb i jack za schowka do podłokietnika, taki łatwiejszy dostęp.

20140914_193244.jpg

Edytowane przez adrian92
Opublikowano

A powiedz tych przewodów wogole nie widać z zewnątrz? Jeśli ich nie widać to i ja tak zrobię.

Opublikowano

Czemu ma byc je widac? Jak tunelem poprowadzisz.

Opublikowano

adrian92 a Ty w jakiej czesci uk mieszkasz???

Opublikowano (edytowane)

adrian92 a Ty w jakiej czesci uk mieszkasz???

okolice Birmingham :)

Trochę mnie tu nie było, praca praca praca, jakoś na mody trzeba zarabiać :). trochę się z tematem ruszyło, na święta żonka fundowała przyciemnienie szybek, a teściowie owiewki heko.

2222222.jpg

(proszę nie pisać ze nielegal, bo dobrze o tym wiem :).

pozatym został zamówiony zawieszenie gwintowane AP, oraz skompletowane wiekowość gratów do AIR Rida, brakuje tylko okuć.

Edytowane przez adrian92
Opublikowano

A ze przod przyciemniles tak? Psy Cie za to nie zatrzymaja?

Opublikowano (edytowane)

adrian92 , powiedz ile dałeś za tą kamerkę do tego by się wyświetlało jak wrzucisz bieg wsteczny? to jest nie ori rozumiem? a jaki jest efekt?

Edytowane przez instruktor83
Opublikowano (edytowane)

wszystkie oprócz przedniej, (7 szt), liczę ze nie :D miałem kiedyś bmw i tez miałem ( tylko ciemniej) i przez ponad rok jeździłem i nie zatrzymali, jak zatrzymają będę targał trudno, ale liczę ze nie :)

adrian92 , powiedz ile dałeś za tą kamerkę do tego by się wyświetlało jak wrzucisz bieg wsteczny? to jest nie ori rozumiem? a jaki jest efekt?

tak kamerka nie jest ori, jest to zwykła kamerka do cofania z mocowaniem które wygląda 'podobnie do ori' blenda, do tego musisz kupić moduł (kolega z forum sprzedaje) i zakodować i po wrzuceniu wstecznego pokazuje Ci obraz, na jakość nie narzekam, płaciłem ( w przeliczeniu na zl) ok 80zl za kamerkę z przesyłka z chin.

DSC_0161.JPG

zaczynam kompletowac graty do Air rida :)

i dziś przyszedł gwint AP zamówiony przed świętami. ah ci kurierzy...

10857992_627778737348904_408234855979969

Edytowane przez adrian92
Opublikowano

Ile taki gwincik

Opublikowano

Lecisz grubo z tematem ! :D auto coraz lepiej wygląda xd

Opublikowano

Ile taki gwincik

zawieszenie gwintowane firmy AP do b7 to koszt około 2300-2400zl :),

Lecisz grubo z tematem ! :D auto coraz lepiej wygląda xd

niemoge się doczekać az zawieszenie zamontuje :) ale trzeba szykować auto na sezon zlotowy 2015 bo nie duzo czasu zostało a ostatni sezon sie opuściłem we spotach..

Opublikowano (edytowane)

ladnie sie dzieje w temacie ;) pozdrowienia z poludnia,

ps jakbys mial jakies problemy chetnie sluze pomoca ;) na powietrzu latam od 6 lat,troche tez aut zmontowalem

10952776_10205608123579373_472510730_n_z

rachelvr6_zpsyyuvyvjy.jpg

10276311_593268447446672_906504823_n_zps

DSC_1177_zpsydgg7tra.jpg

DSC_0971_zpsnj7sdid7.jpg

10945529_744442782329237_842870693835259

Edytowane przez rs4wagon
Opublikowano (edytowane)

Dzięki kolego. Napewno się odezwę jak będę gotowy do montażu o kilka wskazówek ;)

Mialem nie zmieniać felg na ten sezon ale wyszlo jak zawsze. Kupiłem fele z porshe cayenne za dobrą kasę , 19" 9j z oponami 215 35 niestety jedna jest do wymiany, były też w kaplecie adaptery ale niestety 5x100 5x130 25mm wiec te idą na sprzedaż/zamiane i sprubujemy to ładnie zgrać z buda ;)
1bc4c1787cb19f931898d694c320f6eb.jpg

adaptery 5x100 sprzedane i kupilem odpowiednie, 5x112, dziś pierwsza przymiarka koła

10996004_649430048517106_560368074205511

lecz chyba będę chciał wymienić adaptery na tył na 30mm bo spodziewałem się ze koło bardziej się wysunie przy 25mm.

Edytowane przez adrian92
Opublikowano

Fakt trochę schowane to koło . Fajne te felgi od porsche .