adrian92 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) temat z air idzie woooolnym tempem, ale do przodu, instalacja w samochodzie polozona zabudowa zrobiona, teraz czekam tylko na okucia poduszki. parę fotek: skrucony opis : -zbiornik 15l -2x zawory 1/4 -2x VIAIR 380C -odwadniacz -sterowanie z konsoli -sterowanie z pilota na kablu -sterowanie z bezprzewodowego pilota -przewody 10mm oraz 6mm -3x Manometr VIAIR 1/5 powoli do przodu Edytowane 5 Lipca 2015 przez adrian92
rs4wagon Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 poliuretan radzilbym ci zastapic tekalanem ale widac ze czystko i schludnie,fajnie zegarki zabudowane,bagaj.Pozdr
adrian92 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Ile czasu na to poświęciłeś? ciężko określić zabudowę zaczolem jakiś czas temu i jak czas pozwala to sobie dłubie, ale częściej czekam na części np rozebranie wnętrza trochę zajęło bo nie chciałem nic popsuć, rano zalewaczem i skończyłem na drugi dzień bo mi sklep zamkli a coś mi brakło. Te felgi wymiatają . trzeba je odświeżyć na przyszły sezon na inny kolor raczej, 19 trochę jednak za male, 20 by się przydało apetyt rośnie w miarę jedzenia. poliuretan radzilbym ci zastapic tekalanem ale widac ze czystko i schludnie,fajnie zegarki zabudowane,bagaj.Pozdr miałeś jakieś nieprzyjemności z poliuretanem? Edytowane 18 Czerwca 2015 przez adrian92
rs4wagon Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 pierwsze auto tez robilem na tym,ale szybko wymieniliem na nylon,po prostu peka,lubi ze zlaczki wyskoczyc,juz nie radze tym ciagnac w komorze silnika,w wakacje zalozylem do kolejnego auta swojego air,od sierpnia 4 razy polska,zlot w austrii i 3 tyg luxemburg,20tys mil bez awaryjnie
adrian92 Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Opublikowano 4 Lipca 2015 (edytowane) dalej czekam na okucia i poduchy, myślę ze za ok 3 tyg powinny już być, czekam już ponad miesiąc a czuje jakby to była wieczność dokończyłem już ciągnąc przewody pneumatyczne i są już wypuszczone kolo sprężyn, przy okazji wywaliłem całkowicie regulacje z tylu co pozwoliło urwać jeszcze z ok 15mm Edytowane 5 Lipca 2015 przez adrian92
instruktor83 Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 rzeczywiście wygląda kozacko element z porsche dodaje mu efektywności
adrian92 Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Opublikowano 9 Lipca 2015 milo ze się poda! mam nadzieje ze uda mi się jeszcze w tym roku zmienić kolor felg na zloty. a tu jeszcze jedna fotka która strzeliła moja siostra. czas na serwis! dostałem info ze poduchy będą w przyszłym tyg!!
shakal Opublikowano 10 Lipca 2015 Opublikowano 10 Lipca 2015 Piękna :naughty: gleba i felgi z prosiaka dobrze tutaj pasują Bezawaryjności
adrian92 Opublikowano 5 Września 2015 Autor Opublikowano 5 Września 2015 siemanko! Air ride zamontowany, muszę wymienić kilka złączek plastikowych na metalowe oraz poduszki tylne na trzy balwankowe bo chce mieć możliwość podniesienia więcej niz jest teraz kilka fotek w tamtym tygodniu furka odwiedziła detailera na pranie tapicerki ,usuniecie starych warstw wosku,asfaltu i nałożenie powłoki ochronnej. przed po a później zlocik,
pksmlody Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 Fiu fiu...! Tylko nie wszystkie zdjęcia mi banglają!
hejneken Opublikowano 6 Lipca 2016 Opublikowano 6 Lipca 2016 Mi tylko jedno działa wrzuć na inny hosting ;p
adrian92 Opublikowano 3 Września 2016 Autor Opublikowano 3 Września 2016 jaki hosting polecacie? dawno mnie nie było ale pojawiła się nowa furka, starsza... s6 c5 avant v8 4.2
Mizur138 Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 jaki hosting polecacie? dawno mnie nie było ale pojawiła się nowa furka, starsza... s6 c5 avant v8 4.2 http://pl.tinypic.com
hejneken Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 jaki hosting polecacie? dawno mnie nie było ale pojawiła się nowa furka, starsza... s6 c5 avant v8 4.2 http://pl.tinypic.com albo imgbox.com
Rekomendowane odpowiedzi