Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BPW] A SztYrY EsLajn by !Grześ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szkoda czasu i zachodu na regeneracje tego napędu pompy, lepiej założyć komplet od sprawdzonego milionem kilometrów 1.9

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Wiem,sam założyłem pompe z 1.9 ;) Nie mniej jednak miałem ochote Sprawdzić czy regeneracja tego gniazda jest Na tyle czasochłonna i trudna żeby za nią płacić w Firmie 700zł :P
Pompa sobie leży,może kiedyś się komuś przyda :) Tak czy siak by leżała... z luźnym gniazdem,a tak lezy sobie sprawna,bez luzów itd :)

Dawno nic sie nie działo ale to nie oznacza że Nic Się nie dzieje...
W Weekend troszkę gratów zakupiłem... czekam aż przyjdą paczki i zaczynamy rzeźbić :)

Wpadł Zderzak S-line z Grillem w dobrej Cenie :
0280f741ed4c62d9med.jpg

Do Zderzaka od razu zakupiłem kratki:
e1d439965519057dmed.jpg

Lecąc z Falą zakupoholizmu zakupiłem od kolegi z Forum Listwy S4:
9eed661871f3a4a1med.jpg

No i jak by nie było aby dupka lepiej się prezenciła to wpadły dwie końcówki Ultera okrągłe:
5bd0b270af37850dmed.jpg

No i na Deser aby Pakiet S-line z Listwami S4 był kompletny to dzięki Dydowi wpadła Lotka nad tylną Klape :)
24dd96cd2d74118emed.jpg
Opublikowano

Grubo lecisz z tematem Panie :naughty: czekam na fotki po montażu gratów bo sporo się zmieni :)

Opublikowano
  • Autor

Chciałem jeszcze wsadzić Nowe koło... ale musze z 7 elementów pomalowac w samochodzie i innych rzeczy porobić a to niestety szarpnie mój budżet... Tak więc Koło na Następny sezon dopiero :)

Opublikowano

No niestety zawsze trzeba wybierać między różnymi rzeczami... z kołem czy bez i tak podziwiam ;)

Opublikowano

Piękne auto, całe na czarno w moim stylu :hi: obecnie jestem na etapie malowania środka lamp na czarno, u Ciebie jest wszystko pomalowane ? przyciemniałeś jakoś pomarańczowy kierunek ?

Opublikowano
  • Autor

Piękne auto, całe na czarno w moim stylu :hi: obecnie jestem na etapie malowania środka lamp na czarno, u Ciebie jest wszystko pomalowane ? przyciemniałeś jakoś pomarańczowy kierunek ?

Samochód jest Granatowy :P

Lampy w środku są całe na czarno,kierunku nie przyciemniałem tylko jest wycięty ten "Pomarańczowy Plastik" w kierunkowskazie i założona została Pomarańczowa Żarówka :)

Tak to wygląda w srodku:

58f5432f09f18619med.jpg

Lotka od Dyda została wczoraj Wycięta z Klapy,dzisiaj już ją zawiozłem do Lakiernika,a w międzyczasie zrobiłem przymiarke na szybko:

a96420f943156b82med.jpg

Czekam na reszte gratów i też mam zamiar od razu do lakiernika dać wszystko :)

Opublikowano

dwa słowa:

pierwsze... Skarbonka

drugie... oby służyła

Dokladnie!!!przerazilem sie jak zaczales wypisywac co zmienione,juz lepiej bys napisal co zostalo nie ruszone ;) przykra sprawa z tymi 2l tdi,ale Wiem ze nie tylko ty Tyle

Siana wyslales na remont,w

Sumie jakby zliczyc to ja tez malo nie wydaje haha z ta roznica ze tylko w tuning!niech juz sluzy bezawaryjnie bo piekna jest,pasowaloby sie nacieszyc,pozdr

Opublikowano
  • Autor

Miejmy nadzieje że teraz Będą już same Tjuningi :P

Opublikowano

Lampy w środku są całe na czarno,kierunku nie przyciemniałem tylko jest wycięty ten "Pomarańczowy Plastik" w kierunkowskazie i założona została Pomarańczowa Żarówka :)

Tak to wygląda w srodku:

58f5432f09f18619med.jpg

dzięki :naughty: będę działał w długi weekend :D

tak to już jest z tymi dieslami, ludzie kupują je żeby było taniej a w gruncie rzeczy przy podsumowaniu kilkuletnim wychodzi nawet drożej niż jeżdżenie 2.0tfsi ;) mimo wszystko powodzenia, mniej problemów wiecej frajdy :)

Opublikowano

Miejmy nadzieje że teraz Będą już same Tjuningi :P

No ba,po tym wszystkim to juz tylko kosmetyka zostala ;)

Opublikowano

Tak to wygląda w srodku:

58f5432f09f18619med.jpg

jeżeli mogę coś dodać to zamiast tych magicznych pomarańczowych żarówek wsadź srebrne będzie o wiele przyjemniej wyglądać bo nawet na tym zdjęciu widać kolor pomarańczowy

Opublikowano
  • Autor

Ale ja Chce mieć Pomarańczowe żarówki,nie chce mieć tak jak "Wszyscy" :)

Wczoraj doszła Paczka z Końcówkami :)

446ecb93e6f8f0aamed.jpg

A dzisiaj odebrałem Zderzak :)

Czekam jeszcze na Listwy i wszystko idzie do malowania :)

9eed02a38fb4e2d6med.jpg

Edytowane przez !Grześ

Opublikowano

Jest dobrze Grześ :kox:

Opublikowano

Pięknie, końcówki wydechu kupiłeś 90? czy mniejsze ?

Edytowane przez Lorence

Opublikowano
  • Autor

Fi.90 :)

Opublikowano

No w końcu coś z tym robisz ;-)

Opublikowano

No w końcu coś z tym robisz ;-)

Opublikowano
  • Autor

Dydo... jak byś tyle Hajsu wpierd*lil w silnik co Ja to tez byś serią jeździł :P

Ale spokojnie,ciebie to niebawem czeka :D

Opublikowano

Widziałem na Vag integracji w SWD :) Miałeś wrzucony juz sline?