Damiano007 Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Witam! Potrzebuje obnizyc zawias z 1 ba na 1 be mam wersje audi b7 3.0 tdi quattro, moze ktos ma taki zawias na zbyciu lub chce sie zamienic to chetnie sie dogadam! Niewiem czy jakos sie rózni to w wersji quattro ale pewnie silnik 3.0 tdi jest ciezszy i sa jakies odpowiednie kolory sprezyn, moze ktos pomoże?? Pzdro
gabriel_bar Opublikowano 28 Maja 2014 Opublikowano 28 Maja 2014 Musisz pilnować kategorii wagowych sprężyn, we wlepie w kole zapasowym masz zaczynją się na 0 (zero), po tym sprawdzisz jakie masz sprężyny i zależy ile chcesz wydać, używki albo nowe?
sciemamcz Opublikowano 28 Maja 2014 Opublikowano 28 Maja 2014 Kolego mam takie ale 1bv z A4 B7 oryginał springi i amory.
Damiano007 Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Opublikowano 28 Maja 2014 Kolego czym rózni sie 1 bv od be?? Nizsze jest moze od 1 be?? Jaka cena za komplecik?? pzdro ---------- Post dopisany at 20:02 ---------- Poprzedni post napisany at 19:58 ---------- aha w jakim silniku chodzilo to Twoje 1 bv,???
sciemamcz Opublikowano 28 Maja 2014 Opublikowano 28 Maja 2014 Kolego czym rózni sie 1 bv od be?? Nizsze jest moze od 1 be?? Jaka cena za komplecik?? pzdro---------- Post dopisany at 20:02 ---------- Poprzedni post napisany at 19:58 ---------- aha w jakim silniku chodzilo to Twoje 1 bv,??? Kolego masz tel. na PW jak coś to możesz dzwonić.
ziko02 Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Springi musisz kupić zwracając uwagę na klasy wagowe i koniecznie musza być od V6! Nie kupuj sprezyn od 1.9! Wiem co mowię, nie zrób tego samego błędu co ja. Kupiłem od 3.0 1BE pod moja klasę i auto stało jak koza! Mam na zbyciu takie na przód z b7 w b dobrym stanie.
Rekomendowane odpowiedzi