maciekg Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Sruby w moich alufelgach wygladają koszmarnie... zardzewiałe.... nie pasują do wypucowanych, oryginalnych alusów. Na allegro znalazlem http://www.allegro.pl/item429631592_hit_nasadki_nakladki_na_sruby_19_ss_vat.html Tylko jak to będzie wygladalo? Szukałem szare matowe, ale są tylko chromowane.
Gość rob Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 pewnie lepiej będzie wyglądało z tymi nasadkami
miczek.mk Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Czarne lub ciemno-szare oryginalne w serwisie kosztują za komplet cos koło 30 zł, uchwyt 5 zł, kupowałem z dwa miesiące temu, wybrałem szare i jest OK. No i zapewne jakość bez porównania...
Iverson Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 właśnie-ciekawe czy ta farba nie będzie się po jakimś czasie łuszczyć...
maciekg Opublikowano 3 Września 2008 Autor Opublikowano 3 Września 2008 Czarne lub ciemno-szare oryginalne w serwisie kosztują za komplet cos koło 30 zł, uchwyt 5 zł, kupowałem z dwa miesiące temu, wybrałem szare i jest OK. No i zapewne jakość bez porównania... Komplet do jednego koła czy do czterech ? Właśnie dzwoniłem do ASO w Lublinie i 1 sztuka kosztuje 6,30 PLNx 20 = 126 PLN
topor Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 oglnie ceny w aso pier**l sa paralizujące...
Rekomendowane odpowiedzi