Czabs Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 Witam, chciałbym się pochwalić moim świeżo zakupionym Audi. Na razie zdjęcia z kupna auta, jak się podzieje coś więcej to będę uzupełniał. A4 B7 Avant 2.0 TDI 170 KM, manual 6 biegów, przebieg 188 kkm Wyposażenie: -Bi-Xenon -RNS-E -Zmieniarka -Parktronic przód i tył -Światłą do jazdy dziennej -Podgrzewane fotele przód -Kierownica z multifunkcją S-line -Zawieszenie S-Line -Pakiet S-Line -Tempomat -Elektryczne szyby przód -Elektryczne lusterka -Climatronic dwustrefowy -Centralny zamek -Alufelgi 17'' S-line ( 5 sztuk ) Plany: -Doprowadzić do stanu fabrycznego -Oświetlenie wewnętrzne na LED -Oświetlenie zewnętrzne pasujące do Xenonów ( LED? ) -Elektryczne szyby tył -Co mi się jeszcze wymyśli Zdjęcia:
Audi sline Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 ladna sztuka! ale co to znaczy , doprowadzic do stanu fabrycznego? hehe
Czabs Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Opublikowano 30 Maja 2014 Poprawki paru pierdół, wymiana filtrów, płynów, szorowanie. Jak znajdę jeszcze jakieś usterki, to też trzeba będzie powalczyć.
Audi sline Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Aa teraz to jestem w domu ! . To powodzenia,widzę że masz brd 170 ps. Jak chodzi silnik wszystko hula?
KrzysiekSPI Opublikowano 31 Maja 2014 Opublikowano 31 Maja 2014 Bardzo fajna:) Dobra baza do modow. Pozazdroscic;P. Tez chcialbym miec cale auto:(
shakal Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Dołożyć zewnętrzny s-line, posadzić bliżej ziemi i będzie fura
Czabs Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2014 @Audi sline Na razie hula aż miło. W tym tygodniu mam nadzieje że uda się zrobić rozrząd filtry i płyny. @sh_akal Właśnie nie wiem co jeszcze brakuje do pełnego zewnętrznego S-Line? Bliżej ziemi już go nie posadzę bo nie dojadę na działkę A zawieszenie S-Line mi jak na razie zupełnie wystarcza, z kapciami 17" 235 lepi się drogi aż miło.
shakal Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zderzak przod + grill, listwy drzwiowe dolne, dokladka zderzaka tyl, lotka na klapie
jedrekx Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 no niestety zewnętrznego S-line to Ty nie masz
shakal Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Dokladnie tak jak kolega pisze, z zewnetrznego s-line masz tylko znaczki
Rekomendowane odpowiedzi