Bartek1401 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Witam wszystkich. Mam pytanie otóż gdy wrzucam 3 bieg i przekroczę 2,5 tys obrotów to samochód zaczyna mocniej "ciągnąć" do przodu, jest odczuwalny taki przeskok jak by coś trzymało i puściło. Proszę o porady
jacek70 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zrób logi to będzie można powiedzieć coś więcej. Możliwe ze coś niedomaga.
kograman Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zrób logi to będzie można powiedzieć coś więcej. Możliwe ze coś niedomaga. Przy aucie z 1997r to całkiem prawdopodobne. Sam jestem ciekaw bo ja też mam skoki u siebie, ale jakoś nie mogę zebrać się do zapięcia vag
jacek70 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zrób logi to będzie można powiedzieć coś więcej. Możliwe ze coś niedomaga. Przy aucie z 1997r to całkiem prawdopodobne. Sam jestem ciekaw bo ja też mam skoki u siebie, ale jakoś nie mogę zebrać się do zapięcia vag Niestety bez tego ani rusz. Nikt Ci nic nie wywróży.
Rekomendowane odpowiedzi