Bartek1401 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Witam. Mam problem z odpalaniem mojego autka, na filmiku wszystko słychać(teraz jeszcze w miarę pali, rano najgorzej jest). Przy odpalaniu za 3 razem kontrolki nie zgasły i dlatego tak jest, często samochód mi nie gaśnie i muszę wrzucić wsteczny bieg, chodzi o zapalenie świateł wstecznego wtedy samochód gaśnie. Byłem u kilku mechaników i żaden nie jest mi w stanie pomóc ...
vp-tdi Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 za niski kat wtrysku ,zle ustawiony rozrzad ,slaba pompa ,ciulate wtryski. ps :
Bartek1401 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2014 Rozrząd z tego co mi mówili to dobrze ustawiony zostają wtryski albo pompa
vp-tdi Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Rozrząd z tego co mi mówili to dobrze ustawiony zostają wtryski albo pompa oj nie wiem czy tylko na tym sie skonczy
robert 3024 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Kostka stacyjki jeśli przy wciśnięciu wstecznego biegu gaśnie.Miałem tak u Siebie gdy wciskałem wsteczny zaraz gasła,walczyłem z tym 2 tygodnie.
Bartek1401 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2014 Nie jest to kostka stacyjki. Wymieniałem z ori na podróbę i później z podróby na ori i dalej to samo ;/
Wihajster Opublikowano 16 Czerwca 2014 Opublikowano 16 Czerwca 2014 to klepie dwumas na 99 % według mnie
Bartek1401 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2014 Dwumas wymieniałem ostatnio, chociaż kupiłem używany w stanie na prawdę dobrym.
Wihajster Opublikowano 16 Czerwca 2014 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Dwumas wymieniałem ostatnio, chociaż kupiłem używany w stanie na prawdę dobrym.nie chodzi o to,że jest zły ale za szybko pusciłes kluczyk w momencie odpalania i dwumas wpada w okropny rezonans co grozi jego uszkodzeniem o ile juz nie jest do wywalenia .Silnik nie odpala za dobrze i tobie sie wydaje,że juz odpalił i puszczasz kluczyk o sek za szybko co powoduje taki efekt.Jaki jest kąt wtrysku??
Bartek1401 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2014 Nie dawno dostałem kabel do podłączenia się, i w tygodniu wróci do mnie laptop to sprawdzę VAgiem i dam odpowiedź
Rekomendowane odpowiedzi