vario2g Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Witam .Koledzy podczas przyśpieszania włączył mi się tryb awaryjny ,i zero błędów,turbina czyszczona 2 miesiące temu ,sztanga pracuje płynnie w pełnym zakresie ,dodam że nie było to gwałtowne przyśpieszanie.pomocy.pozdrawiam
Wihajster Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 jak jest notlauf to musi byc błąd....zrób logi i bedzie wszystko jasne
Cupak Opublikowano 10 Czerwca 2022 Opublikowano 10 Czerwca 2022 (edytowane) Siemka, odświeżam też mam problem przy 3800 obrotów odcina i stoi w miejscu ani troszeczkę więcej ale też nie zwalnia ( trzyma obrot y) nie dymi VID-20220603-WA0001.mp4 Edytowane 10 Czerwca 2022 przez Cupak Skleroza
Cupak Opublikowano 11 Czerwca 2022 Opublikowano 11 Czerwca 2022 W tym problem ze nie mam żadnych błędów, nie dymi, nie szarpie, zbiera się ładnie, pracuje i odpala ładnie
Pieterb Opublikowano 11 Czerwca 2022 Opublikowano 11 Czerwca 2022 (edytowane) A powiedz czym te błędy odczytywałem? Bo to mocno dziwne że w tej sytuacji w nie byłoby żadnego błędu. Mam na dzieje że nie jakimś dziadostwem elm. Ps nie wiem co z tym filmikiem ale ja tu całe g... widzem. Edytowane 11 Czerwca 2022 przez Pieterb
Cupak Opublikowano 11 Czerwca 2022 Opublikowano 11 Czerwca 2022 (edytowane) Audi a4 b8 2.0 TDI 105 kW CAGA przy 3800 obrotów odcina na każdym biegu, dochodzi do 3800 i ani troszeczkę więcej. Nie dymi, nie szarpie, ładnie się zbiera, odpala bez problemu ( czasami słychać przy odpalaniu jak by tłumik o coś się obijał), na neutralu nie falują obroty i chodzi równo ( czasami ale bardzo rzadko delikatnie autem zatelepie ale bardzo delikatnie). Mechanik sprawdził : 1. Rozrząd 2. Czujnik położenia wałka rozrządu 3. EGR 4. DPF 5. Wtryski 6.Filtr Paliwa Edytowane 11 Czerwca 2022 przez Cupak Błąd
Rekomendowane odpowiedzi