Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CAHA] + quattro s line + Exterieur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Koleżanki i Kolegów!

Przyszedł i czas na mnie:)

Przez ostatnie 4 lata jeździłem saabem 9-3 z 2004 roku 2,2 TID w sedanie, i teraz postanowiłem zmienić na audi. (Choć saaba bardzo polecam)

Wybór padł na B8. Sam się wybrałem do Kolonii w Niemczech by wyrwać od poprzedniego właściciela taki stateczek

27_12.jpg

27_4.jpg

27_6.jpg

27_8.jpg

ZDJĘCIA PODMIENIĘ GDY TYLKO ZROBIĘ LEPSZE

Auto z grudnia 2010 a pierwsza rejestracja w 2011. Przelot 158000 km w kolorze LZ7H.

Silnik oczywiście 170 km z napędem Quattro i manualną skrzynią biegów i w pakiecie S-line wewnątrz i s-line Exterieur na zewnątrz.

Z wyposażenia tak na szybko co mi się rzuciło w oczy to:

Biksenon skrętny i ledy

Ledy Tył

Navi MMI 3G LOW ze slotami SD

Szyberdach oczywiście elektryczny

Kolorowy FIS

Fotele tkaninowo-skórzane Sprint

System nagłośnienia Bang & Olufsen

Zawieszenie 1bv

Bluetooth

Kierownica multifunkcyjna

Tempomat

Parktronic tył i przód z wizualizacją

Lusterko wew. (fotochrom + kompas)

System Start & Stop

Klimatronic

4 x elektryczne szyby

Podłokietniki

Grzane lusterka

Coming leaving home

Ledowe oświetlenie wnętrza

Elektrycznie Otwierana - Kluczyk lub Przycisk

Brak Oznaczenia Pojemności i Modelu

isofix

Wskaźnik kontroli ciśnienia w oponach

To tak na bieżąco co udało mi się ustalić jeśli chodzi o wyposażenie które pewnie jest troszkę bogatsze ale powoli wszystko znajdę.

Na początek muszę wgrać polskie menu do MMI i wrzucić felgi by ten S-line wyglądał tak jak powinien, a później będę dalej modował.

Więc czekam na propozycje :naughty:

Opublikowano

Ładny sedanik,super wypasik,witamy kolejną b8 na podlasiu,bezawaryjności kolego:wink:

Opublikowano

Spoko wózek:decayed: Koła koniecznie zmień bo te są kupiaste strasznie.

Bezawaryjności życzę:decayed:

Opublikowano

Bardzo fajny sedanik :naughty::naughty: wydech na 2 kominy ,fela 19 no i program :wink::decayed: graty autka :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

Jeśli chodzi o felgi to prowadzę pilne poszukiwania.

program może i tak choć ciekawi mnie jak osprzęt silnika będzie się zachowywał za jakieś 60-80 tys km od wgrania.

Opublikowano

słuszny silnik i napęd .

Opublikowano

ciekawe autko. bardzo fajne wyposażenie :wink: wiele radości z prowadzenia i bezawaryjności

Opublikowano

felgi koniecznie do zmiany! rób program, auto odzyska drugą młodość. ja żałuję, że zrobiłem program.. tak późno :decayed: mam w A5 ten sam silnik, tylko FWD. po programie 210 koni i 430 niutonów :naughty: od czasu programu zrobiłem już 30 tys km :wink:

Opublikowano

Też się nią interesowałem by kupić. Ale jakoś nie do końca mnie przekonała.

Opublikowano

siemka ! kolor ten sam masz co ja :) wyposazenie prawie tez to samo jak i silnik tylko ty Q czekam na fajne mody odnosnie felgi i programu bede juz mial jakis podglad :wink: auto :audi: na mega plus:thumbup1: bezawaryjnosci i niech dobrze sluzy. Pozdrowki

Opublikowano
  • Autor

dawidg2

Dlaczego Cię nie przekonała?

Możecie kogoś polecić na podlasiu lub w okolicach Warszawy kto wyrywa polskie menu do tego MMI 3g LOW?

Opublikowano

Sprawdzając na AutoDNA wyglądała na zaniedbaną chyba. Mogę się mylić bo trochę aut sprawdzałem. I główny powód chciałem z mniejszym przebiegiem auto.

Opublikowano
  • Autor

I muszę przyznać że się mylisz.

Ja miałem nagrane cztery w nimczech i ta była najlepsza. Obejrzałem wszystkie. Ta była od Niemca z komisu, niepucowana, niepolerowana, auto takie jak poprzedni właściciel skończył jeździć takie stało. W aucie nie widać jakiegokolwiek zaniedbania a wręcz przeciwnie bo jest naprawdę fajnie utrzymana. Przebiegu się nie bałem ponieważ nie zamierzam robić jakiś ogromnych ilości kilometrów a wolałem auto troszkę nowsze niż z małym przebiegiem i starsze bo chce te 4 lata pojeździć. A jeśli jeszcze chodzi o te zakupy na zachodzie to kilkanaście razy uczestniczyłem przy zakupach aut od tych Naszych sąsiadów bliższych, dalszych i sądzę że komisy prowadzone przez Turków powinniśmy omijać z daleka, gdyż tam prawie wszystkie auta są prześliczne i małymi przebiegami (tam powinna zapalić się nam taka lampka nad głową) a również coraz częściej są po naprawach blacharskich (często auta jadą lawetami na wschód, tam są naprawiane i wracają do turasów do komisu) , holendrzy jak się mawia lubią coś "puknąć" (a to książka gdzieś zginęła), kilometry też jakby nie adekwatne do stanu a francuz to znowu poobcierany. Moim zdaniem jeśli auto to albo od prawdziwego Niemca lub Belga

Opublikowano

Mam jeszcze ten raport. Athlonie kupiony prawda?

Opublikowano
  • Autor

Nie rozumiem

Opublikowano

W Athlon miało być.

Opublikowano
  • Autor

Nie w Athlonie.

Widocznie masz inne auto na myśli.

A znalazłeś coś dla siebie? Jesli można zapytać. :wink:

Opublikowano

No może, ale wygląda tak samo i felgi te same.

Znalazłem, ale problemy z dokumentami ale w przyszłym tyg ma już być ok i pojadę po nie.

Jak się jeździ na tym 1bv bo u mnie też takie zawieszenie, tylko że w tym moim 19 calowe koła więc pewnie całkiem inaczej.

Opublikowano
dawidg2

Dlaczego Cię nie przekonała?

Możecie kogoś polecić na podlasiu lub w okolicach Warszawy kto wyrywa polskie menu do tego MMI 3g LOW?

Co do pl menu w łomży chłopaki Ci wgrają-http://www.uczymyautapolskiego.pl/