szmuk Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Witam, mam nadzieję że nie dubluje tematu. W mojej a4 b5 mam gniazdo komputera z tyłu, obok zapalniczki. Niestety nie działa. Pytanie, czy da się jakoś podpiąć do komputera "u źródła"? Skoro kable gdzieś się kończą, muszą gdzieś się zaczynać. Może dałoby się przylutować złączke gdzieś pod maską? Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz13 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Pozostaje poszukanie kabla w wiazce przy ecu w puszce w podszybiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmuk Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Mowa o tym, czy gdzieś w kabinie pod tapicerką jest puszka o której wspominasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Chodzi o tą puszkę co na foto. W niej zobacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek7791 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 bezpieczniki sprawdzałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Znajdź pinout swojego ecu i przegwizdaj pin 7 złącza diagnostycznego z linią K ecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zobacz to Wire diagram - pin out - ECU connectors - AudiWorld Forums Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi