H4mm3R Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 mój też dymi na biało na zimnym i też mam usuniętego DPF-a, tak już musi chyba być, w końcu ten syf leci teraz bez żadnej przeszkody Do sprawdzenia wałek rozrządu i szklanki, potem turbo czy puszcza na zimnym i znajdziecie odpowiedź czemu dymi na zimnym....
banan87 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 mój też dymi na biało na zimnym i też mam usuniętego DPF-a, tak już musi chyba być, w końcu ten syf leci teraz bez żadnej przeszkody Do sprawdzenia wałek rozrządu i szklanki, potem turbo czy puszcza na zimnym i znajdziecie odpowiedź czemu dymi na zimnym.... rozrząd miałem kompletny wymieniany 2 miesiące temu, 3 tygodnie temu vacum pompa nowa, bo olej dostawał się do bajury, w zbiorniku pełno syfu było... więc chyba tylko turbo zostaje wszystko w ECU robione
H4mm3R Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 mój też dymi na biało na zimnym i też mam usuniętego DPF-a, tak już musi chyba być, w końcu ten syf leci teraz bez żadnej przeszkody Do sprawdzenia wałek rozrządu i szklanki, potem turbo czy puszcza na zimnym i znajdziecie odpowiedź czemu dymi na zimnym.... rozrząd miałem kompletny wymieniany 2 miesiące temu, 3 tygodnie temu vacum pompa nowa, bo olej dostawał się do bajury, w zbiorniku pełno syfu było... więc chyba tylko turbo zostaje wszystko w ECU robione Ja piszę o wałku rozrządu w głowicy a nie o samym rozrządzie.
Wr0clawianin Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2014 co do tych obrotów to tak jak mówiliście, blokada dwumasy, ale po wyłączeniu kontroli trakcji blokada również się wyłącza i auto kręci się do końca bardzo mnie ta blokada zdziwiła, bo jak w inny sposób przy ruszaniu wykorzystać quattro, a z 3000 tyś obrotów samochód się aż tak nie zbiera.
cinkers Opublikowano 14 Września 2014 Opublikowano 14 Września 2014 Auto wygląda naprawdę konkretnie. Przy następnym spotkaniu koniecznie muszę obejrzeć na żywo Pozdrawiam.
rymar20 Opublikowano 24 Września 2014 Opublikowano 24 Września 2014 Auto spoko a jak cenowo program u chłopaków w ecu ? mam ten sam silnik i mało mi po przesiadce z 190 ;/
Wr0clawianin Opublikowano 30 Września 2014 Autor Opublikowano 30 Września 2014 za program wyszło 800zł
Rekomendowane odpowiedzi