czarny3226 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Witajcie poszukuje podpowiedzi co oznacza literka końcowa w przypadku numeru płyty z mapą MMI 3G navi. Zagubiła mi się płyta, chcę kupić od jednego gościa, ale on ma na końcu numeru literke F 4GO 919 884 F. Czy będzie działała jak myślicie??? Proszę o podpowiedź
STRAZAK2701 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Witam kup płytę z wersją odpowiadającą rocznikowi samochodu
czarny3226 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2014 WRCLAGUNA jesteś pewien, że nie będzie działać. Doczytałem w necie, że literka ta oznacza w przypadku końcowej "G" to że jest sprzedawana tylko w autoryzowanym salonie... Kurde a nie wiesz kto może mieć taką płytkę?
wrclaguna Opublikowano 15 Czerwca 2014 Opublikowano 15 Czerwca 2014 WRCLAGUNA jesteś pewien, że nie będzie działać. Doczytałem w necie, że literka ta oznacza w przypadku końcowej "G" to że jest sprzedawana tylko w autoryzowanym salonie... Kurde a nie wiesz kto może mieć taką płytkę? bez kodu aktywacyjnego nie bedzie działac .
Rekomendowane odpowiedzi