kokojumbo123 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Dodam ze w cieply dzien wystepuja glosniej (takie mam wrazenie) a w zimny ciszej. Piski pod maska audi a4 b6 - YouTube
artek_bartek Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Odlacz podcisnienie od turbo i zobacz czy dalej bedzie ten halas.
kokojumbo123 Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Opublikowano 16 Lipca 2015 Juz nie ma. A co to bylo z ciekawosci ?
audicoman Opublikowano 16 Lipca 2015 Opublikowano 16 Lipca 2015 U mnie na zimnym silniku po odpaleniu słychać delikatne rytmiczne popiskiwanie, jakby pasek, napinacz? Dodam że po około pół minuty do minuty świerszczyk pod maską ustępuje aż do ponownego odpalenia na zimnym. Co to może być?
greg2505 Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 U mnie na zimnym silniku po odpaleniu słychać delikatne rytmiczne popiskiwanie, jakby pasek, napinacz? Dodam że po około pół minuty do minuty świerszczyk pod maską ustępuje aż do ponownego odpalenia na zimnym. Co to może być? miałem podobnie ,u mnie winny był pasek wieloklinowy alternatora(dayco) wymieniłem na conti i jest cisza
cabanmat Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 U mnie przykładowo piskała pompa wody, silnik pochodził kilka minut i ustawało.
jacek70 Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 W zasadzie to może być wszystko co się kręci: pompa wody, napinacz, alternator. Sprawdzaj po kolei.
cabanmat Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 W zasadzie to może być wszystko co się kręci: pompa wody, napinacz, alternator. Sprawdzaj po kolei.
audicoman Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 Pompa wody wymieniona razem z rozrządem z tysiąc km temu. Dzisiaj jak odpaliłem nic nie było słychać. Sam już nie wiem co to może być, na szczęście nie jest upierdliwe i czasami się zdarza
Rekomendowane odpowiedzi