NOWY131 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Witam!!! Czy ktoś wie jak zmienić ustawienia w radiu concert z sysstemem bose?chodzi o to że po podłączeniu do auta gdzie jest tuba,4 głośniki itp.ale nie ma sysytemu bose,grają tylko 2 tylne głośniki wraz z tubą,a chcąc ustawić fad pokazuję " fad off" i nie można włączyć tej regulacji..podpinałem się z vagiem i nie mogę połączyć się z radiem....może znacie jakiś sposób manualny albo inny(kombinacja przycisków w radiu )żeby to ustrojstwo odblokować,to bardzo proszę o pomoc....z góry dzięki,pozdrawiam.... P.s. chodzi oczywiście o starego koncerta z 99 roku-blaupunkt,auto rok 2000.
Gumballer Opublikowano 1 Września 2007 Opublikowano 1 Września 2007 Czy problem rozwiązany ?? Bo mam ten sam problem .[br]Dopisany: 23 Sierpień 2007, 13:03 _________________________________________________A wie ktos moze jakie jest kodowanie chorusa ??
skalarx Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 z kodowaniem zarówno chorusa jak i concerta nie ma problemu. znalazłem wszystko na tym forum (poszukajcie w dziale dotyczącym VAG na samej górze chyba kodowanie sterowników B5..... coś tam - są tam kody VAG) co do fadera do VAG-iem można go wyłączyć i pewnie tak właśnie masz. A z radiem nie możesz się podłączyć bo nie masz linii diagnostycznej K-line podłączonej do radia. Podłączyć k-line i zrobisz wszystko:)
Rekomendowane odpowiedzi