arti77 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 :/ Szukałem długo na forum podobnego tematu i chyba będę pierwszy :/ Moja 4” jest w avancie,1,9tdi (AFN) 99r + klimatronik .......... i tu jest problem . Nastawiam sobie np: 23 stopnie .... siłę nawiewu .... kierunek nawiewu - jest przyjemnie ( oczywiście przycisk AUTO jest wyłączony ) po przejechaniu ok. 50 km wieje ale tylko zimne .... nastawianie na HI i też leci zimnie ( pomimo iż temperatura silnika jest na 90sC). Żadna inna kombinacja z panelu nie przywraca ciepłego nawiewu chyba że zgaszę silnik i odczekam z 10 min .... Byłem na kompie i jest ok. Jeszcze dwie uwagi : jak już wieje to zimne powietrze (pomimo ustawienia na HI i przejechaniu 100 km , z temperaturą wewnątrz prawie jak na zewnątrz) to temperatura silnika jest cały czas na 90 sC bez względu na sposób jazdy - mam odpiętą sprężarkę od klimy ( .. się zatarła ) Co robić ?
pre_pl Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 zobacz tutaj: http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=5013 tymczasem zamykam bo mam wrażenie że to jest to właśnie (jak nie, daj sygnał)
Rekomendowane odpowiedzi