tomekrks Opublikowano 21 Czerwca 2014 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Witam. Mam pewien problem, gdy odpalam gablote i włączam światła wywala mi spalone żarówki. Często mam tak ze prawe oko mi gaśnie podczas jazdy. Dodam ze samochód pochodzi z USA i światła przednie były wymieniane na UE. Jak sie pozbyc problemu ? Z góry dzieki za podpowiedzi.
Fido Opublikowano 21 Czerwca 2014 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Przeczyścić styki w kostce na początek. Ewentualnie docisnąć konektory.
Piotrek81 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Opublikowano 22 Czerwca 2014 mam to samo,auto usa,co chwile pokazuje jakis spalona zarowke,ujade chwile i gasnie,wymienilem caly wklad w kloszu na nowy i dalej to samo sie dziej,zawsze prawa strona:facepalm: dodam,ze spradalem wszystkie styki,co tylko bylo mozliwe...
vander Opublikowano 22 Czerwca 2014 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Jak rozumiem w serwisie z tym nie byłeś?
GreGoriO Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Błędy MCE odczytane? Może winne kodowanie? Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi