porter Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 cześć czy mogł by mi ktoś doradzić jaką antene kupić do radia uniden 520xl
Kocky Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 Mówiąc bardzo ogólnie - to zależy: 1. od rodzaju (magnes czy montaż na stałe) 2. od tego jaki zasięg chcesz mieć (im dłuższa antena tym większy zasięg) Jak użyjesz opcji szukaj to znajdziesz wątki o cb i antenach. Ja na swoim mam antene magnesową President Florida - jest bardzo krótka ale mi na razie mi wystarcza.
GRazny Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 jeśli chodzi o magnezowe to: w zestawach znajdziesz Hustler ic-100 - tego używam i jestem zadowolony a jak chcesz jeszcze lepiej to sirio 145 cm - podobno super odbiór a jak chcesz ekonomicznie (o długość mi chodzi bo cenowo to drożej) to florida prezydenta spokojnie daje rade oczywiście wszystkie 3 sztuki dla amatora-samochodziarza...
porter Opublikowano 6 Września 2008 Autor Opublikowano 6 Września 2008 no dzięki za podpowiedzi tego hustlerka właśnie mam w zestawie ale tu w górach się troche niesprawdza
Kocky Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 no dzięki za podpowiedzi tego hustlerka właśnie mam w zestawie ale tu w górach się troche niesprawdza to albo polecane przez użytkowników sirio 145 albo zastanów się nad montażem na stałe anteny
porter Opublikowano 6 Września 2008 Autor Opublikowano 6 Września 2008 no właśnie chodzi mi to po głowie pozdrowionka
Rekomendowane odpowiedzi