Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nie fabryczny podłokietnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy co myślicie o takim podłokietniku [emoji780]

PODŁOKIETNIK AUDI A4 PASSAT B5 PROMOCJA (4347340353) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Sprzedający twierdzi,że podejdzie do tunelu bez fabrycznego podłokietnika.

Ciężko znaleźć oryginał w dobrym stanie.

Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Wygląda nieźle i w dobrych pieniądzach, ale co oryginał...

Opublikowano

Można by zaryzykować bo jest ok.no i cena 3x taniej.

Opublikowano

Przeglądaj często allegro to spokojnie trafisz ori w tej cenie :wink:

Opublikowano

Witam Panowie,

Maly problem, posiadam audi a4 b6 2003 ktory nie posiada podlokietnika I wlasnie probuje jakos to zmienic. Tunel ktory jest w aucie nie posiada wlotu na podlokietnik. I tu pierwsze pytanie : czy ktos montowal podlokietnik wycinajac wlot?? Oraz czy jest problem z montazem skoro tunel nie jest przystosowany do podlokietnika?. Przegladalem allegro I ebay I wlasnie zastanawiam sie nad zakupem Center Console Armrest Armrest Audi A4 B6 B7 2000 2008 | eBay.

Widze ze w zestawie idzie montujacy zestaw ale czy bedzie pasowal? sorki za glupie pytania ale lewy jestem w tym temacie.

Dzieki

Opublikowano
  • Autor

Czytałem gdzieś, że tunel bez wlotu na podłokietnik posiada od wewnętrznej strony zaznaczenie gdzie powinno być wycięcie na podłokietnik i tym sposobem można zaadoptować tunel

Opublikowano

nie bierzcie tego gówna, skrzypi, trzeszczy, blokada nie trzyma jak się mocniej łokieć oprze....shit

lepiej dozbierać do ori albo nie mieć w ogóle, wiem co mówię, bo mam ten shit w aucie ;/

Opublikowano
  • Autor

W końcu konkretna odpowiedź, dzięki PitekA4. Domyślałem się że za taką cenę cudów nie będzie

Opublikowano

d*py nie urywa mam coś podobnego i moim zdaniem może być potrafi zatrzeszczeć i zaskrzypieć przy mocnym oparciu ale miał być na chwilę a siedzi już prawie 3 lata i nic mu nie dolega, działa, otwiera się i zamyka jak padnie poszukam ori w dobrych pieniądzach ale 300 zł nie dam nawet za idealny ori:kwasny:

Opublikowano
  • Autor

A nie jest węższy od ori ?

Opublikowano

ten z aukcji przypomina bardziej łokcia z paska b5, bo w audioli był prostokątny z tego co wiem

Opublikowano
  • Autor

Skusiłem się i przyznał,że jakość wykonania jest zadowalająca. Jedynie regulacji odchylenia jest ograniczona, tylko poziom i pochylenie. Brak możliwości ustawienia wyżej, tylko pion pozostaje

---------- Post dopisany 05-07-2014 at 13:24 ---------- Poprzedni post napisany 02-07-2014 at 18:27 ----------

Tak to wygląda.

3y7ajypy.jpg

uqutuses.jpg

myhe9yva.jpg

Opublikowano

Mój jest ciut inny i regulacja jest pełna ale ważne że " Jest Pan zadowolony":grin:

Opublikowano

ja mam identyko jak na zdjęciu i jakość jego wykonania jest średnio zadowalająca...ori to ori, nadal szukam

Opublikowano

Mam pytanie jak zdemontować uchwyt na telefon w podłokietniku ( audi A4 B5 2001 ) może ktoś ma jakiś patent.