dzidzius666 Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 mam taki problem moja A4 1.8 b.nie chcem mi odpalić.Kręce i nic akumulator pada a ona nic,najlepsze jest to że stało się to nagle,i coś jakby piszczy w środku koło silnika.Prosze o porade co to moze być,czy jest to możliwe że od słońca bo stała na słońcu.
kiblos Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 nie wiem jak w twoim silniku ale jak mi nie chciał mój zapalić okazało się że pod pokrywką która jest zaraz na głowicy ta plastikowa z napisem 5v jest bezpiecznik i przez ten bezpiecznik moje audi nie chciało zapalić
dzidzius666 Opublikowano 6 Września 2008 Autor Opublikowano 6 Września 2008 kurcze tylko ze u mnie nie ma bezpiecznika żednego tam.Teraz ładuje akumulator to sprawdze może się jej odmieni.Ale dzięki bardzo
lukaszek13ns Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 a pompe paliwa slychac po przekreceniu zaplonu
kiblos Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 hmm chyba nie będzie słychać przynajmniej w moim audi nic nie ma dopiero jak zacznę kręcić to pompa chodzi słuchaj a nie masz jakieś dorobionej blokady na złodziei?? bo ona może nie działać ja tak miałem styk zaśniedział i nie mogłem odpalić, spróbuj jak kręcisz i nie chce zaplić to wykręć śiece jak są zalane to pompa paliwa działa więc przyczyny szukaj gdzieś indziej..
lukaszek13ns Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 hmm chyba nie będzie słychać przynajmniej w moim audi nic nie ma dopiero jak zacznę kręcić to pompa chodzi słuchaj a nie masz jakieś dorobionej blokady na złodziei?? bo ona może nie działać ja tak miałem styk zaśniedział i nie mogłem odpalić, spróbuj jak kręcisz i nie chce zaplić to wykręć śiece jak są zalane to pompa paliwa działa więc przyczyny szukaj gdzieś indziej.. na pewno slychac jesli nie to wystarczy otworzyc bagaznik przystawic ucho do klapki od pompy a druga osoba przekreca zaplon, najpierw sprawdz pompe puzniej swiece najlepiej jak bys podlaczyl vaga.
dzidzius666 Opublikowano 7 Września 2008 Autor Opublikowano 7 Września 2008 No przeszło jej byłem teraz i odpaliła odrazu,może ją gdzieś przytkoło,ale i tak pojade ją sprawdzić. Dzięki za rady.
kiblos Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 przegoń porządnie a ja tam swoją codziennie ganiam i pali mi 20 na trasie :gwizdanie:
eMPe76 Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Też tak miałem.Ciężko było mi odpalić,jak się póżniej okazało,był za słaby akumulator.
Rekomendowane odpowiedzi