ROBERCIK7777777 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Witam przekopałem bardzo dużo stron i nie mogę odszukać oznaczeń kolorystycznych sprężyn do b5 i klas wagowych b6 i b7 są. A mam u siebie a avancie afn do wymiany sprężyne ma oznaczenie zielony zielony szary aczy będzie pasowała zielony zielony biały. Jak by ktoś miał oznaczenia do b5 bardzo bym prosił
jacek70 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Prawdopodobnie szary a biały to jest to samo.
gabriel_bar Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Nie szary a srebrny, w Etce kategorie wagowe są podawane od roczników 99, wcześniej sprężyny były dopasowywane po silniku We wlepie masz kategorie wagowe. Kategorie wagowe są moim zdaniem przyjęte jako standard a nie oddzilenie dla poszczególnych modeli. Najlepiej zrób zdjęcie wlepy i wstaw
ROBERCIK7777777 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2014 mie mam teraz jak jestem w del do piątku a są do kupienia tylko zamiast srebnego jest biały i nie wiem czy kupić żeby nie zrobiła się jeszcze większa koza masz tam w etce wspomniane coś o białym pasku
gabriel_bar Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 Te spręzyny są od 1BE więc koza napewno nie będzie
Rekomendowane odpowiedzi